УКРал - в тюрьму!

Главная » Архив материалов
В Україні соціальні служби масово відмовляють в отриманні грошей з бюджету. Робиться це за вказівкою „зверху” та заради отримання хабаря. Напередодні виборів, влада зацікавлена забрати якомога більше грошей у тих людей, які не є потенційним електоратом Партії регіонів.

Фото Михайла Марківа

Уряд обмежує виплати при народженні дитини. „І робить це навмисно. До мене дійшла інформація, що служби соціального захисту отримали негласну вказівку всіляко затягувати з виплатою „дитячих” грошей”, - підтвердив заступник голови бюджетного комітету Верховної Ради, депутат від НУНС Павло Жебрівський.

Офіційного наказу з боку міністерства соціальної політики немає. „Працюють в режимі телефонного права, коли розпорядження озвучується в усній, але ультимативній формі. Бюджет зверстаний з великим деф ... Читать дальше »

Просмотров: 537 | Добавил: AdvoKat | Дата: 15.03.2012 | Комментарии (0)

При цьому результати опитування також свідчать, що абсолютна більшість населення незадоволена як політичною (71%), так і економічною ситуацією у країні (79%). Виразна незадоволеність простежується серед жителів усіх регіонів.

Фото Андрій Товстиженко, ZN.UA

Діючий президент України Віктор Янукович і екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко продовжують очолювати рейтинг кандидатів у президенти.

Про це свідчать дані опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

Якщо б у другий половині лютого проходили вибори голови держави, то Янукович набрав би 16,8%; Тим ... Читать дальше »
Просмотров: 456 | Добавил: AdvoKat | Дата: 14.03.2012 | Комментарии (0)

Віктору Януковичу тісно в будівлі адміністрації президента на Банковій. Його не влаштовує рівень сервісу, який забезпечено коштом платників податків.

Починаючи з цього року, глава держави облаштував собі філіал адміністрації прямо в резиденції "Межигір'я", причетність до якої він спростовував останні п'ять років.

Це дозволить главі держави керувати на місці, щоб не відволікатися від солодкого життя, яке оточує його у "Межигір'ї" та на яке у нього, за власним зізнанням, катастрофічно не вистачало часу.

Сюрреалізм історії з кабінетом Януковича у "Межигір'ї" ... Читать дальше »

Просмотров: 831 | Добавил: AdvoKat | Дата: 14.03.2012 | Комментарии (0)

Міністерство енергетики жодним чином не реагує на випадки продажу газу бюджетникам за завищеними цінами. До того ж, підпорядкований йому НАК "Нафтогаз" збирається в 5 разів збільшити видатки на газифікацію сіл, що є типовим передвиборчим маневром.

censor.net.ua

Незважаючи на те, що ціна імпортного газу для України складає $416 за тисячу кубометрів, а собівартість видобутку власного „блакитного” палива коливається на рівні $70-80, країною прокотилася хвиля тендерів, на яких бюджетні установи, без зайвих сантиментів, укладають угоди по ціні $700-800.

Зокрема, в січні-лютому поточного року, як повідомляє видання „Наші гроші”, відділ Овруцької райдержадміністрації Житомирської області придбав газ по ціні 6 783 грн, або по $848 за тисячу кубометрів. Таврійська міська рада купила г ... Читать дальше »

Просмотров: 519 | Добавил: AdvoKat | Дата: 12.03.2012 | Комментарии (0)

Любовь правительства к собственному народу становится все более изысканной. В преддверии дня влюбленных население получило от любимой власти подарок — повязку на глаза. Чтобы не отвлекалось от процесса. И если раньше народ нервно косил в сторону гигантского распила бюджета, то уже через несколько недель это неудобство исчезнет. Отныне 250 млрд. грн. госсредств будут делить без лишних глаз. Согласно новому законодательству и новой морали.

В последние полтора года украинские чиновники пребывали в крайне неловком состоянии. Принятие в июле 2010 года нового закона о госзакупках обнажило их до самой неприличной степени. Сотни украинских граждан углубились в чтение обновленного «Вестника госзакупок», регулярно выуживая из него коррупционные деяния власти. Тендеры отменялись десятками. Так жить было нельзя.

С той поры чиновники произвели шесть попыток изменить тендерное законодательство в части закрытия его от общественности. В июне 2011-го они отпраздновали пер ... Читать дальше »
Просмотров: 494 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.03.2012 | Комментарии (0)


«Чорноморнафтогаз» с благословения министра Юрия Бойко умудрился купить буровую установку за $400 млн, хотя производитель продавал ее на $150 млн дешевле. Интересно, спросит ли Виктор Янукович у своего бойкого менеджера: «А ти всі, як кажуть, податки сплатив?»

Просмотров: 580 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.03.2012 | Комментарии (0)

Иллюстрация http://www.sxc.hu

Процесс обеспечения государственных учреждений всем необходимым наконец урегулирован законодательно: принятый парламентом законопроект «Об осуществлении государственных закупок» отправлен на подпись Президенту.

В отличие от закона, отмененного два года назад, нынешняя его версия, по словам разработчиков, учитывает лучшие мировые наработки в этой сфере и ликвидирует недочеты отечественного законодательства. Однако по словам правоведов, новый закон Украины о госзакупках не только сохраняет для чиновников многие старые лазейки, но и открывает им новые способы «полезного» освоения бюджетных средств.

... Читать дальше »
Просмотров: 499 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.03.2012 | Комментарии (0)

Хиты госзакупок 2011 года

Составлен список наиболее нелепых закупок, проходивших на протяжении 2011 года. На какие предметы роскоши тратили бюджетные средства чиновники в 2011 году.

Ежегодно наши чиновники отличаются жаждой наживы и расточительности. Кто в этом году приобрел компьютер стоимостью больше, чем автомобиль Ланос, а кто закупил гидромассажные ванны – Вы узнаете, ознакомившись с приведенным ниже списком.

Видимо народные избранники настолько устают, что сидеть на о ... Читать дальше »

Просмотров: 533 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.03.2012 | Комментарии (0)

 

С 7 марта 2012 покупку недвижимости придется согласовывать с налоговой службой, сообщает otavrin, ссылаясь на приказ Министерства юстиции, относительно «Порядка совершения нотариальных действий украинскими нотариусами».

Именно с этого времени любая операция по купле-продаже имущества, которая в заверении нотариусу, потребует дополнительно еще и «освящения» соглашения налоговиками.

«Договоры об отчуждении или залоге недвижимого и движимого имущества удостоверяются нотариусом при условии письменного согласия соответствующего налогового органа», - говорится в документе Минюста.

«Такая несогласованность парализует работу нотариусов по оформлению сделок купли-продажи на неопределенное врем ... Читать дальше »

Просмотров: 473 | Добавил: AdvoKat | Дата: 06.03.2012 | Комментарии (0)

Ця історія про те, що всі шляхи нині ведуть в "Межигір’я". І почати її варто з двох новин.

Перша: президент Віктор Янукович частково переніс адміністрацію президента з вулиці Банкової у Києві у власний маєток "Межигір’я". Тепер там знаходиться офіційний робочий кабінет президента, який орендується за кошти платників податків

Друга: президент Віктор Янукович поставив завдання щодо прискорення роботи з реформування української залізниці. Верховна Рада не зволікала – на минулому тижні вона прийняла закон про акціонування залізниці.

А перед тим адміністрація залізничного транспорту передала всі вантажні вагони – єдине потужне джерело доходів залізниці – в користування приватним фірмам.

Здавалось би, що може об’єднувати ці дві новини, окрім ініці ... Читать дальше »

Просмотров: 526 | Добавил: AdvoKat | Дата: 06.03.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 45 46 47 48 49 50 »