УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Июль » 04

На організацію "Євро-2012" в Україні було витрачено близько 5 млрд доларів, а повернулося в казну близько 1 млрд доларів.

Про це розповів віце-прем’єр - міністр інфраструктури Борис Колесніков у інтерв’ю італійському виданню Il Sole 24 Ore, текст якого наводить інформаційний центр "Україна-2012".

Він зазначив, що на чемпіонат Європи, за попередніми підрахунками, прибули 1,8 млн осіб.

"Враховуючи, що під час перебування в Україні одна людина в середньому витратила 400 доларыв, плюс інші різні доходи, на даний момент можна сказати, що захід повернув витрати в розмірі мільярда доларів", - сказав Колесніков.

Він також запевнив, що інформація про державні інвестиції у розмірі 6,5 млрд доларів на чемпіонат перебільшена. 

"Загальна вартість витрат склала близько 5 млрд доларів", - сказав віце-прем’єр. 

"Найбільше коштів пішло на будівництво доріг. Від 800 до 850 міль ... Читать дальше »

Просмотров: 442 | Добавил: AdvoKat | Дата: 04.07.2012 | Комментарии (0)

Завдяки «вишці Бойка» вдалось дізнатись, що використання пафосного вертольота Agusta, яким вже другий рік за кошти держбюджету літає Віктор Янукович, коштує щонайменше 16 мільйонів на рік. І це лише одного з двох президентських гвинтокрилів.

Усі знають, що президент літає недешевим вертольотом Agusta AW139. Багато хто чув, що минулого року Держуправління справами президента орендувала цей вертоліт у фірми, близької до сім’ї Януковича, за 7,50 млн г ... Читать дальше »

Просмотров: 896 | Добавил: AdvoKat | Дата: 04.07.2012 | Комментарии (0)

Будівельно-монтажна фірма «Укргазпромбуд» ДК «Укртрансгаз» 26 червня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Хімічна компанія «Бензол» на постачання  анодного заземлення та електродів порівняння на суму 13,96 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

«Хімічна компанія «Бензол» вперше почала вигравати державні тендери на початку 2010 року, отримуючи підряди лише держкомпаній зі сферу «Укртрансгазу», Рубіжнянського заводу казенного хімічного заводу «Зоря», ДП «Хімічний завод «Південний» (Рубіжне, Луганська обл.), ДП «Східний гірничо-збагачувальний комбінат». За цей час компанія виграла тендери на 273,14 млн грн.

Засновником «ХК «Бензол» є кіпрський офшор «Лінесакс інвестментс лтд». За даними «Ділової столиці», кіпрська фірма контролюється Юрієм Бойко, як ... Читать дальше »

Просмотров: 468 | Добавил: AdvoKat | Дата: 04.07.2012 | Комментарии (0)