УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Ноябрь » 09

Янукович спел «Любимый город может спать спокойно» (видео)

Президент Віктор Янукович вважає, що висновки міжнародних спостерігачів за виборами у Верховну раду в чомусь збігаються з висновками влади.

Про це він сказав журналістам у п'ятницю в Нікосії, пише "Інтерфакс-Україна".

"Це не тільки мої висновки. Це, насамперед, висновки міжнародних спостерігачів. І вони в багатьох питаннях збігаються з нашими висновками, що були недоліки, були, я сказав би так, природні недоліки, які виникають, як правило, після виборів. Але були і плюси ", - сказав Янукович.

При цьому він підкреслив, що останні проблеми, які виникли під час підрахунку голосів на декількох мажоритарних округах, - це питання, на які повинна дати відповіді ГПУ.

"Нам треба подивитися, я вважаю, вже в но ... Читать дальше »

Просмотров: 432 | Добавил: AdvoKat | Дата: 09.11.2012 | Комментарии (0)

Голова НБУ Сергій Арбузов розповів про курс

Примерно неделю назад в Нацбанке состоялось совещание банкиров с руководством регулятора. По словам нашего источника, во время заседания руководство НБУ дало понять: до конца года курс доллара опустится до 8,4 грн, и на то есть воля главного банка.

"Планомерно, контролируемо, постепенно – но будет опускаться до 8,4 грн за доллар", - пересказал он слова кого-то из руководителей Нацбанка.

Эту же цифру подтвердил другой наш источник, никаким образом не связанный с первым.

Таким образом, с 90-процентной вероятностью, эта информация истинна. Еще с 10-процентной вероятностью мы допускаем, что это слухи, специально запущенные на рынок, чтобы спровоцировать девальв ... Читать дальше »

Просмотров: 475 | Добавил: AdvoKat | Дата: 09.11.2012 | Комментарии (0)

У середу, 7 листопада, Фонд держмайна відзвітував про чергову "приватизаційну перемогу". За 339,9 мільйона гривень держава продала 94,48% акцій ПАТ "Харківська ТЕЦ-5". Початкова вартість пакету складала 329,4 мільйона.

Як відомо, процес приватизації українських ТЕЦ був запущений 12 квітня. Саме тоді Верховна Рада виключила 14 найпривабливіших ТЕЦ із списку об'єктів, що не підлягають приватизації.

У липні цього року Фонду держмайна були передані пакети акцій чотирьох ТЕЦ - Дніпродзержинської, Херсонської, Одеської та Харківської ТЕЦ-5. А вже 15 серпня ФДМ вирішив продати ці об'єкти. Харківська стала першою.

У то ... Читать дальше »

Просмотров: 520 | Добавил: AdvoKat | Дата: 09.11.2012 | Комментарии (0)

Фото interfax.ru

Вскоре на США обрушится еще один ураган, на этот раз финансовый.

Казалось бы, кризис позади. Центральные банки залили его потоками ликвидности во время бесконечных раундов "количественных смягчений". Но все не так просто.

Как глобальное потепление превратило ураган "Сэнди" в монстра, так и монетарные манипуляции центральных банков превратят мировую рецессию в глобальный обвал.

Известный в США блогер, специализирующийся на финансах, Чарльз Хью Смит уверен, что в ближайшие годы кризис вновь вернется в мировую экономику. Смит - независимый "левый" автор, противник банков и корпораций и антиглобалист, его блог oftwominds.com еженедельно посещают более 200 тысяч человек.

Идеи, которы ... Читать дальше »

Просмотров: 466 | Добавил: AdvoKat | Дата: 09.11.2012 | Комментарии (0)

Санаторій ДУСі замовив ремонт котеджу за 10 мільйонів

ДП «Санаторій «Південний» Державного управління справами 30 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Управління будівельних компаній» на реконструкцію односімейного котеджу в смт. Форос-1 (Крим) вартістю 9,62 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

До кінця року потрібно відремонтувати триповерховий котедж загальною площею ... Читать дальше »

Просмотров: 499 | Добавил: AdvoKat | Дата: 09.11.2012 | Комментарии (0)

 

У Запорізької області у період з 2 по 7 листопада підписано низку угод на газифікацію сіл на загальну суму 61,94 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Новомиколаївська сільрада Токмацького району за 3,59 млн грн. замовила  ПП компанії «Метан» першу чергу міжселищного газопроводу до сіл Новомиколаївка, Курошани і Мостове.

Решту підрядів отримало ТОВ «Газфаєр Інвест» киянина Олександра Буглака. Широківська сільрада Веселівського району замовила першу чергу будівництва газопроводу в с. Широке за 2,76 млн грн. Кирилівська селищна рада Якимівського району замовила будівництво міжселищного газопроводу ГРС Якимівка – смт.Кирилівка за ... Читать дальше »

Просмотров: 439 | Добавил: AdvoKat | Дата: 09.11.2012 | Комментарии (0)

Держуправсправами витратить 900 тис. на іноземних президентів, державне управління справами, іноземна делегація, проживання в готелях


Медичні установи Державного управління справами 2 листопада за результатами тендерів уклали низку на придбання устаткування на суму 14,52 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Лікарня «Феофанія» за 2,92 млн грн. придбало медичні меблі для приміщень консультативної клініки, відділення трансфузіології та допоміжних приміщень, а також витратні матеріали. Загалом з початку 2012 року «Феофанія» провела тендери на 162,47 млн грн.

ДНУ «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» за 11,60 млн грн. придбало медичне обладн ... Читать дальше »

Просмотров: 412 | Добавил: AdvoKat | Дата: 09.11.2012 | Комментарии (0)