УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Ноябрь » 9 » Будівельник паркану довкола резиденції Януковича отримав 10 мільйонів на котедж ДУСі
15:10
Будівельник паркану довкола резиденції Януковича отримав 10 мільйонів на котедж ДУСі

Санаторій ДУСі замовив ремонт котеджу за 10 мільйонів

ДП «Санаторій «Південний» Державного управління справами 30 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Управління будівельних компаній» на реконструкцію односімейного котеджу в смт. Форос-1 (Крим) вартістю 9,62 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

До кінця року потрібно відремонтувати триповерховий котедж загальною площею приміщень 334,58 м2. Передбачено паркетні підлоги, влаштування підвісних стель, штукатурення та фарбування стін, реконструкцію фасадної стіни за окремим дизайнерським проектом. Має бути встановлено окремий водопідігрівач і імпортну сантехніку, відремонтовано ліфт, налагоджено кондиціонування повітря в усіх кімнатах котеджу.

Засновником ТОВ «Управління будівельних компаній» є киянин Олег Лаврінчук. Він раніше був засновником ТОВ «БК «Твій оберіг», яке було єдиним конкурентом на тендері. Також Лаврінчук є засновником ТОВ «Фармен». Ця фірма займалась встановленням 60-кілометрової огорожі вартістю 6,90 млн грн. довкола президентської резиденції «Залісся» під Києвом, де Віктор Янукович два роки тому святкував своє 60-річчя.

Активна реконструкція будівель та басейну «Південного» почалась влітку 2011 року. З того часу санаторій ДУСі провів відповідні тендери на 37,09 млн грн.

НГ

Просмотров: 496 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: