УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Август » 10


ВП «Управління справами» ДП «НАЕК «Енергоатом» 31 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Анкл Сем» (ресторан «Sam’s Steak House» на вул. Жилянська, 37) на послуги громадського харчування вартістю 775 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

«Енергоатом» замовив на один рік організацію обідів, банкетів, фуршетів в своєму офісі по вул. Вєтрова, 3 з повним ресторанним обслуговуванням.

Святковий банкет повинен складатись з холодних закусок, салатів, гарячих страв та десертів. В меню мають бути млинці з червоною ікрою, шашлик з тигрових креветок, яловичина на кості у винному соусі, гусяча грудинка з брусничним соусом, лосось з трав’яним соусом, стейк із сьомги на грилі.

Святковий банкет « ... Читать дальше »

Просмотров: 428 | Добавил: AdvoKat | Дата: 10.08.2012 | Комментарии (0)


Кримський природний заповідник Державного управління справами 1 серпня за результатами тендеру уклав угоду з ДП «Віллір» на комплекс робіт по реконструкції кордону «Чорна Річка» вартістю 3,43 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Потрібно влаштувати труби для водостоку під проїжджою частиною, огорожу з сітки рабіца та сітки з полімерним покриттям довжиною 1 км, металеві ворота. Також передбачені будівництво альтанки для барбекю, одноповерхового кафе та очистка прилеглого ставка від наносів.

Компанія «Віллір» є дочірнім підприємством російського ТОВ «Петро-софт» (Санкт-Петербург), яке займається гуртовою торгівлею косметик ... Читать дальше »

Просмотров: 356 | Добавил: AdvoKat | Дата: 10.08.2012 | Комментарии (0)

Комунальне підприємство з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ» м.Києва 1 серпня уклало угоду з ТОВ «Укрцентрпостач» на додаткову закупівлю робіт з реконструкції середньої школи №106 по вул.Некрасовська, 4 вартістю 21,18 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

На початку квітня «Укрцентрпостач» отримав генпідряд вартістю 49,98 млн грн., однак 27 квітня 2012 року було отримано новий експертний звіт ДП «Укрдержбудекспертиза» на реконструкцію школи з кошторисною вартістю 77,35 тис. грн. Жодних пояснень подорожчанню в конкурсній документації не наведено.

Відтак загальна вартість будівництва була збільшена на 21,19 млн грн. Щоб уникнути зриву будівельних робіт по школі, яку треба відкрити до початку навчальн ... Читать дальше »

Просмотров: 382 | Добавил: AdvoKat | Дата: 10.08.2012 | Комментарии (0)