УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Август » 10 » Скандальна школа на Некрасовській подорожчала до 77 мільйонів
14:09
Скандальна школа на Некрасовській подорожчала до 77 мільйонів

Комунальне підприємство з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ» м.Києва 1 серпня уклало угоду з ТОВ «Укрцентрпостач» на додаткову закупівлю робіт з реконструкції середньої школи №106 по вул.Некрасовська, 4 вартістю 21,18 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

На початку квітня «Укрцентрпостач» отримав генпідряд вартістю 49,98 млн грн., однак 27 квітня 2012 року було отримано новий експертний звіт ДП «Укрдержбудекспертиза» на реконструкцію школи з кошторисною вартістю 77,35 тис. грн. Жодних пояснень подорожчанню в конкурсній документації не наведено.

Відтак загальна вартість будівництва була збільшена на 21,19 млн грн. Щоб уникнути зриву будівельних робіт по школі, яку треба відкрити до початку навчального року, з «Укрцентрпостачом» було укладено нову угоду по неконкурентній процедурі закупівлі «в одного учасника». Ця компанія зі статутним капіталом 20 тис грн. заснована Юрієм Шнайдером.

Школа №106 є однією з найстаріших в Шевченківському районі. Вона була закрита на ремонт більше року тому. Актриса Ольга Сумська з цього приводу заявила, що школа може не відкритись в майбутньому. Після цього президент Віктор Янукович нагримав на міністра освіти Дмитра Табачника і лише по тому було замовлено будівельні роботи.

НГ

Просмотров: 379 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: