УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Август » 10 » «Енергоатом» за $100 тисяч замовив обіди: млинці з червоною ікрою, гусяча грудинка в брусничному соусі
14:11
«Енергоатом» за $100 тисяч замовив обіди: млинці з червоною ікрою, гусяча грудинка в брусничному соусі


ВП «Управління справами» ДП «НАЕК «Енергоатом» 31 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Анкл Сем» (ресторан «Sam’s Steak House» на вул. Жилянська, 37) на послуги громадського харчування вартістю 775 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

«Енергоатом» замовив на один рік організацію обідів, банкетів, фуршетів в своєму офісі по вул. Вєтрова, 3 з повним ресторанним обслуговуванням.

Святковий банкет повинен складатись з холодних закусок, салатів, гарячих страв та десертів. В меню мають бути млинці з червоною ікрою, шашлик з тигрових креветок, яловичина на кості у винному соусі, гусяча грудинка з брусничним соусом, лосось з трав’яним соусом, стейк із сьомги на грилі.

Святковий банкет «Енергоатому» орієнтовно повинен складатись:

1.         Холодні закуски:

  • асорті домашнє – домашня ковбаса, курячий рулет, буженина, гірчиця, хрін;         
  • асорті рибне – сьомга, масляна, палтус, лимон, масло; 
  • асорті сирне – «Мармуровий», «Радомир», сир зі спеціями, виноград, грецький горіх      
  • асорті «соління» – огірки, помідори, морква, капуста, гриби, свині вуха     
  • асорті свіже – огірки, помідори, перець болгарський   
  • асорті – петрушка, кріп, кінза, базилік, цибуля зелена  
  • картопля відварна, оселедець, цибуля     
  • баклажани фаршировані бринзою та кропом     
  • яловича вирізка, сир "Пармезан”, каперси, соус, лимон 

2.         Салати, овочі:

  • картопля, морква, цибуля, горошок, огірки        
  • салат «Айсберг», куряче філе, сир, сухарі, помідори, соус       
  • мідії, креветки, кальмари, авокадо, помідори, пекінська капуста, соус          
  • сир «Фєта», огірки, помідори, перець, маслини, оливкове масло       
  • помідори, сир «Моцарела», базилік, оливкове масло, соус      
  • авокадо, помідори чері, кедровий горіх, синя цибуля, оливкове масло, лимонний сік       
  • салат «Рукула», салат «Фрізе», салат «Лоло-Роса», чері, яйця, морський коктейль, оливи, картофельні чіпси, оливкове масло, сіль, перець, лимонний фреш  
  • салат «Рукула», філе індички, огірки, печериці, оливкове масло, сіль, перець, лимонний фреш  

3.         Гарячі  страви:

  • палички сиру «Моцарелла» обсмажені до золотої скоринки з соусом           
  • млинці з червоною ікрою  
  • жульєн курячий з грибами
  • баклажани з помідорами та сиром «Моцарелла»           
  • деруни з грибами    
  • шашлик з тигрових креветок, чері, бекон с/к з соусом 
  • шашлик свинячий   
  • шашлик з яловичини          
  • шашлик з баранини
  • шашлик курячий     
  • люля-кебаб   
  • окорок яловичий запечений          
  • яловичина на кості у винному соусі        
  • гусяча грудинка з брусничним соусом    
  • куряче філе фаршироване грибами і чорносливом        
  • лосось з трав’яним соусом 
  • стейк із сьомги на грилі     
  • овочі-гриль   
  • картопля по-селянськи       
  • картопля по-домашньому  
  • картопля запечена з сиром та вершками 
  • картопля відварна з кропом 
  • рис з овочами

4.         Десерт, тістечка або торти.

5.         Фрукти.

6.         Прохолодні напої, соки, кава, чай, вершки.

Для організації обідів, банкетів, фуршетів в приміщенні ДП НАЕК «Енергоатом» по вул. Вєтрова 3 Виконавець зобов’язаний: надавати послуги фуршетів з повним ресторанним обслуговуванням, забезпечення обладнанням та інвентарем, а саме:

  • посуд фарфоровий, скляний, скатертини;
  • столи, стільці;
  • серветки, чохли на стільцях, та інше;
  • художнє оформлення столів.

При проведенні всіх заходів – обслуговуючий персонал не менше 1 офіціант на 20 осіб.

НГ

Просмотров: 315 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: