УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Июнь » 22

Останні події навколо ринку нафтопродуктів та нафтопереробки нагадують швидку перемотку подій останніх двох років.

Практично всі ініціативи лобі нафтопереробників реанімуються з приходом до Мінекономрозвитку Петра Порошенка.

Спершу в міністерстві згадали про мита на імпортні нафтопродукти, а потім, згадавши про всі процедурні та СОТівські перепони, вирішили залишити цю ідею.

Наступною на порядок денний спливла ідея про безмитний імпорт нафти. Про цю ідею вже згадували наприкінці 2011 року. Тоді планувалося, що пільги на сплату ПДВ отримає "Нафтогаз України".

Однак НАК має за плечима сумну історію порятунку ринку в минулому році. Тоді "Нафтогаз" переробив близько півмільйона тонн нафти на Лисичанському НПЗ, але пальне вияв ... Читать дальше »

Просмотров: 479 | Добавил: AdvoKat | Дата: 22.06.2012 | Комментарии (0)

Державні підприємства, контрольовані групою Дмитра Фірташа, з 6 по 15 червня за результатами тендерів уклали з ТОВ «Сінтез ресурс» низку угод на постачання різних товарів на загальну суму 53,72 млн. грн. Про це повідомляється у «Вінику державних закупівель».

ПАТ «Сумихімпром» придбало залізо хімічне чисте по 50,7 тис грн./т, контрольно-вимірювальні прилади, труби сталеві, круги.

ДП «Запорізький титано-магнієвий комбінат» придбало світильники, вузли механічних передач вантажопідіймальних машин.

Філія «Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат» ПрАТ «Кримський титан» придбало вентилі, крани, електродвигуни.

З урахуванням цих закупівель, «Сінтез ресурс» в 2012 році отримав підряди на держпідприємствах Фірташа на загальну суму 1 510,33 млн. грн. У 2011 році фірма отримала аналогічні підряди на 246,38 млн. грн ... Читать дальше »

Просмотров: 440 | Добавил: AdvoKat | Дата: 22.06.2012 | Комментарии (0)

29 травня керченське ТОВ «Лама» виграло конкурс на купівлю Багерівського аеродрому в Ленінському районі Криму. Аеродром придбали за 13,3 млн. грн. і вже розбирають та продають по шматках його злітну смугу. Про це пише Валентина Самар у виданні «Дзеркало тижня».

Вже за кілька днів після проведення конкурсу на аеродромі почали демонтувати злітну смугу довжиною в 3,8 км й шириною в 80 м. Свого часу вона була однією з найбільших злітних смуг в СРСР, призначалася для посадки важких бомбардувальників, пізніше – космічного корабля «Буран». Після придбання аеродрому керченською фірмою в Інтернеті одразу ж з’явилися оголошення про продаж 22 тисяч плит аеродромних ПАГ-18 по 2 тисячі 300 гривень за одну штуку. Якщо продати всі плити, пише «ДТ», то можна заробити більше 50 мільйонів – це в шість разів більше, аніж коштував увесь аеродром.

... Читать дальше »

Просмотров: 521 | Добавил: AdvoKat | Дата: 22.06.2012 | Комментарии (0)