УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Июнь » 22 » Фірташівський офшор з початку року заробив вже півтора мільярда на державних хіміках Фірташа
16:11
Фірташівський офшор з початку року заробив вже півтора мільярда на державних хіміках Фірташа

Державні підприємства, контрольовані групою Дмитра Фірташа, з 6 по 15 червня за результатами тендерів уклали з ТОВ «Сінтез ресурс» низку угод на постачання різних товарів на загальну суму 53,72 млн. грн. Про це повідомляється у «Вінику державних закупівель».

ПАТ «Сумихімпром» придбало залізо хімічне чисте по 50,7 тис грн./т, контрольно-вимірювальні прилади, труби сталеві, круги.

ДП «Запорізький титано-магнієвий комбінат» придбало світильники, вузли механічних передач вантажопідіймальних машин.

Філія «Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат» ПрАТ «Кримський титан» придбало вентилі, крани, електродвигуни.

З урахуванням цих закупівель, «Сінтез ресурс» в 2012 році отримав підряди на держпідприємствах Фірташа на загальну суму 1 510,33 млн. грн. У 2011 році фірма отримала аналогічні підряди на 246,38 млн. грн.

Одним з засновників «Сінтез ресурсу» минулого року був перший заступник директора ТОВ «Остхем Україна» Олег Кікта, зараз фірма перереєстрована на кіпрський офшор «Ганард венчерз лімітед». Директором фірми є Олег Вотінцев, відомий як комерційний директор «Кримського титану», що контролюється групою Дмитра Фірташа.

НГ

Просмотров: 439 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: