УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Июнь » 22 » Партнер Юри Єнакіївського заробить 50 мільйонів, розтягнувши по шматкам військовий аеродром в Криму
16:10
Партнер Юри Єнакіївського заробить 50 мільйонів, розтягнувши по шматкам військовий аеродром в Криму

29 травня керченське ТОВ «Лама» виграло конкурс на купівлю Багерівського аеродрому в Ленінському районі Криму. Аеродром придбали за 13,3 млн. грн. і вже розбирають та продають по шматках його злітну смугу. Про це пише Валентина Самар у виданні «Дзеркало тижня».

Вже за кілька днів після проведення конкурсу на аеродромі почали демонтувати злітну смугу довжиною в 3,8 км й шириною в 80 м. Свого часу вона була однією з найбільших злітних смуг в СРСР, призначалася для посадки важких бомбардувальників, пізніше – космічного корабля «Буран». Після придбання аеродрому керченською фірмою в Інтернеті одразу ж з’явилися оголошення про продаж 22 тисяч плит аеродромних ПАГ-18 по 2 тисячі 300 гривень за одну штуку. Якщо продати всі плити, пише «ДТ», то можна заробити більше 50 мільйонів – це в шість разів більше, аніж коштував увесь аеродром.

На території колишнього аеродрому вже планують збудувати тепличний овочекомбінат, комбікормовий завод, ферму з розведення великої рогатої худоби та встановити 50 вітряних вишок.

Співвласниками «Лами» є мешканці м.Єнакієво Донецької області – Михайло Якименко і Юрій Шумаков. Останній відомий як бізнес-партнер народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка (ТОВ «Лугресурс»).

НГ

Просмотров: 521 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: