УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Май » 21 » За два роки ми отримали близько 12 мільярдів доларів збитків - Янукович
09:53
За два роки ми отримали близько 12 мільярдів доларів збитків - Янукович

Україна налаштована знайти альтернативні джерела постачання газу.

Про це повідомив президент Віктор Янукович в телеінтерв'ю на Першому національному.

"Ми будемо закуповувати газ по такій ціні якомога менше. У нас іншого виходу немає. Тому що ціна сьогодні у виробника 620 доларів, це з ПДВ і транспортом", - зазначив він.

"Сьогодні ціна в Європі, найвища ціна, 450. Від 410 до 450", - додав президент.

При цьому Янукович зазначив, що навантажувати цією ціною підприємства і споживачів не можна.

"Ми не пішли на збільшення ціни на газ для наших споживачів українських. І ми ці кошти, які не покриваються доходами "Нафтогаз Україна", ми беремо сьогодні на збитки держави. Нажаль це так. І за два роки ми отримали близько 12 мільярдів доларів, умовно кажучи, збитків", - розповів президент.

"Альтернативні джерела постачання газу в Україну ми будемо, безумовно, шукати. І не тому, що ми хочемо ламати стосунки з Росією, ні у нас таких грошей немає зайвих платити, ми не можемо платити це. Якщо ми не домовимось зараз, не знайдемо шлях вирішення цього питання, безумовно, ми вимушені будемо йти своїм шляхом", - заявив він.

"Ми повинні шукати альтернативу, і вона буде. Ми працюємо над цим питанням, але надія у нас є, вона залишається, і ми коли ведемо переговори ми враховуємо те, що це наш стратегічний партнер", - підсумував Янукович.

Українська правда

Просмотров: 376 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: