УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Сентябрь » 7 » Урочисто відкриту до Євро-2012 Азаровим трасу перероблюватимуть ще рік за 66 мільйонів
14:49
Урочисто відкриту до Євро-2012 Азаровим трасу перероблюватимуть ще рік за 66 мільйонів
Микола Азаров знайшов крайніх у падінні курсу гривні. Фото: sevreg.com.ua

Служба автомобільних доріг у Київській області 29 серпня уклала угоду з ВАТ «Уманьавтодор» на здійснення залишкових та додаткових робіт по будівництву автомобільної дороги Київ-Ірпінь. Вартість угоди склала 65,72 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Тендер проведено за неконкурентною процедурою «закупівля у одного учасника», оскільки «Уманьавтодор» раніше виконував роботи на цьому об’єкті. ВАТ «Уманьавтодор» належить екс-голові державної компанії «Автомобільні дороги України» Бахтіяру Сапаєву. Цю фірму обрали для будівництва дороги Київ-Ірпінь тому, що на думку Служби автомобільних доріг у Київській області, лише вона могла «якісно та в стислі терміни виконати роботи з будівництва дороги» до початку Євро-2012.

В чому саме полягають замовлені роботи невідомо, оскільки технічна документація на сайті «ВДЗ» відсутня. Відомо тільки, що дорогу перероблюють «внаслідок необхідності часткової зміни конструкцій дорожнього одягу відповідно до нового розрахункового модуля пружності, як показника перспективної інтенсивності руху автотранспорту на ділянці дороги».

Триватиме переробка дороги більше року, за умовами договору трасу повинні закінчити до грудня 2013 року.

Дорогу з Київ-Ірпінь почали будувати ще в 1998 р., але покинули, дійшовши до межі Ірпіня. З нагоди Євро-2012 будівництво поновили і за останній рік різним компаніям виділили 193,54 млн грн. З них «Уманьавтодор» отримав 117,81 млн грн. Роботи на трасі проводилися в тому числі узимку. В січні цього року прем’єр-міністр Микола Азаров урочисто відкрив трасу, однак її відразу знову перекрили з офіційним поясненням – для перенесення ліній електропередач.

НГ

Просмотров: 444 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: