УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Сентябрь » 07

Компанія олігарха Дмитра Фірташа "Газтек" перемогла в приватизаційному конкурсі з продажу 26% акцій ПАТ "Луганськгаз".

"Газтек" заплатив за пакет 81,41 млн гривень, при початковій ціні у 80,6 млн гривень.

Також на 26% акцій ПАТ "Луганськгаз" претендувало ТОВ ІК "Фінлекс-Інвест", однак після одного кроку підвищення ціни воно відмовилося від боротьби.

Нагадаємо, 6 вересня компанія "Газтек" придбала 25% акцій ПАТ "Запоріжжягаз", 5 вересня 26% акцій ПАТ "Дніпропетровськгаз", 4 вересня - 25% акцій "Севастопольгазу".

Також 30 серпня "Газтек" переміг і у конкурсі з продажу 25% ПАТ "Івано-Франківськгаз", запропонувавши ... Читать дальше »

Просмотров: 490 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.09.2012 | Комментарии (0)

курс валют

Департамент комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міськради 30 серпня за результатами тендеру уклав з ТОВ «Українсько-Польське підприємство з ІІ «УПС» угоду на капітальний ремонт вул. набережної Заводської в м. Дніпропетровську. Вартість угоди склала 73,93 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Які саме роботи здійснять невідомо, оскільки технічне завдання на сайті «ВДЗ» відсутнє. Ремонт робитимуть за кошти міського бюджету. Закінчити повинні до кінця цього року.

Єдиним конкурентом «УПС» на торгах було ТОВ «Дорожнє управління «Спецавтодор» – компанія зі статутним фондом 1 тис грн. заснована Тетяною Лебедєвою та Єдуардом Легким.

Єдиним зас ... Читать дальше »

Просмотров: 458 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.09.2012 | Комментарии (0)

Микола Азаров знайшов крайніх у падінні курсу гривні. Фото: sevreg.com.ua

Служба автомобільних доріг у Київській області 29 серпня уклала угоду з ВАТ «Уманьавтодор» на здійснення залишкових та додаткових робіт по будівництву автомобільної дороги Київ-Ірпінь. Вартість угоди склала 65,72 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Тендер проведено за неконкурентною процедурою «закупівля у одного учасника», оскільки «Уманьавтодор» раніше виконував роботи на цьому об’єкті. ВАТ «Уманьавтодор» належить екс-голові державної компанії «Автомобільні дороги України» Бахтіяру Сапаєву. Цю фірму обрали для будівництва дороги Київ-Ірпінь т ... Читать дальше »

Просмотров: 446 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.09.2012 | Комментарии (0)

Доллары

Верховна Рада прийняла закон про створення земельного банку.

"За" проголосувало 242 депутати при мінімально необхідних 226.

Рішення було проголосоване о 21:47.

Проект закону №143 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності" фактично створює передумови для функціонування ринку землі.

Закон, який повинен вступити в силу з 1 січня 2013 року, передбачає створення Державного земельного банку, який повинен надавати сільськогосподарським підприємствам кредити до 5% від ставки Нацбанку.

Депутат від БЮТ Сергій Сас попередив першого заступника спікера парламенту Адама Мартинюка, що цей документ не можна розглядати у четвер.

"Вранці парламент скасував прийняття в цілому відповідного законопроекту, а тепер ми знову його ставимо. Це порушення. Можна повертатис ... Читать дальше »

Просмотров: 457 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.09.2012 | Комментарии (0)