УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Сентябрь » 10 » Українським олімпійцям дають жахливі квартири за золоті медалі
12:50
Українським олімпійцям дають жахливі квартири за золоті медалі

Квартира в руїнах, занедбаний стан самого будинку, залізнична колія за вікном - так оцінили львівські чиновники олімпійське "золото" Шемякіної.

З олімпійською чемпіонкою Лондона, золотою шпагою Яною Шемякіною сталася прикра історія у Львові, йдеться у сюжеті програми "Гроші".

Львівська влада, як і обіцяла, подарувала Яні квартиру. Однак, побачивши подарунок, дівчина ледь не розплакалась.

Маленький метраж, околиця міста, відсутність найпростішого ремонту, занедбаний стан самого будинку, залізнична колія за вікном - так оцінили львівські чиновники олімпійське "золото".

Більше того, Яні намагалися дати квартиру, яку місто вже три роки не може продати. Але Яна, незважаючи на те, що й досі ділить одне ліжко з сестрою та племінницею, відмовилася від такого подарунку.

Чиновники ж пообіцяли перед телекамерою "1+1" підібрати олімпійській чемпіонці інший варіант.

"Львів не так часто має олімпійських чемпіонів, щоб не цінувати їх, тому варіанти будуть пропонуватися. Це був перший варіант", - сказав представник влади.

Інший протокольний подарунок - автомобіль - Яні довелося прийняти. Варіантів не було. Тепер олімпійська чемпіонка їздитиме Львовом на перлині китайського автопрому "Geely" за 13 тисяч доларів.

"Свою перемогу я посвячую Львову", - тільки й сказала Шемякіна, пише prosport.tsn.ua.

УП

Просмотров: 445 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: