УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Сентябрь » 10

Ще з радянських часів директорів великих шахтоуправлінь називали «вугільними генералами». Радянські пережитки відходять у минуле. Разом із генералами. Концентрація влади сконцентрувала і фінансові потоки. Бізнес-група Олександра Януковича менше ніж за рік отримала контракти майже на 7 млрд. грн. і націлилась на поствиборну приватизацію цілої низки шахт за одну гривню.

Деякі люди стверджують, що цензури в Україні нема. Журналістів, мовляв, у нас давно не вбивають, розслідування виходять, Закон про доступ до інформації прийняли. Є окремі проблеми з одним телеканалом, але, оскільки люди вже давно черпають ... Читать дальше »

Просмотров: 509 | Добавил: AdvoKat | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)


Янукович і Ахметов зароблять на «Макіїївугіллі», залізниця злила три мільярди «прокладці», Держкомстат готується до перепису населення, на Дніпропетровщині скуповують зерно по дешевці, на Харківщині в Київщині закопують гроші в дороги, нібито зроблені до Євро-2012.

Всього з 3 по 7 вересня в «Віснику державних закупівель» опубліковано оголошення про результати торгів на загальну суму 6,33 млрд грн. З цієї суми по десяти найбільших тендерах пройшло 3,80 млрд грн. До таблиці не включено дані щодо закупівлі електроенергії, газу для опалення та інших комунальних послуг.

Топ-10 закупівель

... Читать дальше »
Просмотров: 556 | Добавил: AdvoKat | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Квартира в руїнах, занедбаний стан самого будинку, залізнична колія за вікном - так оцінили львівські чиновники олімпійське "золото" Шемякіної.

З олімпійською чемпіонкою Лондона, золотою шпагою Яною Шемякіною сталася прикра історія у Львові, йдеться у сюжеті програми "Гроші".

Львівська влада, як і обіцяла, подарувала Яні квартиру. Однак, побачивши подарунок, дівчина ледь не розплакалась.

Маленький метраж, околиця міста, відсутність найпростішого ремонту, занедбаний стан самого будинку, залізнична колія за вікном - так оцінили львівські чиновники олімпійське "золото".

Більше того, Яні намагалися дати квартиру, яку місто вже три роки не може продати. Але Яна, незважаючи на те, що й досі ділить одне ліжко з сестрою та племінницею, відмовилася від такого ... Читать дальше »

Просмотров: 444 | Добавил: AdvoKat | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)