УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Август » 8 » Після візиту Януковича в Єнакієве відремонтують дороги за 18 мільйонів з держбюджету
16:05
Після візиту Януковича в Єнакієве відремонтують дороги за 18 мільйонів з держбюджету


Управління житлово-комунального господарства Єнакієвської міськради 1 серпня за результатами тендеру уклало з Єнакіївським ВП ПАТ «Облдоррембуд» низку угод на капітальний ремонт доріг на суму 17,98 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Замовлено капітальний ремонт автодоріг по вул.60 лет СРСР (233 грн./м2), по вул.Луганське шосе (302 грн./кв м), по вул.Мальванова (234 грн./кв м), а також ремонт внутрішньоквартальних доріг м.Єнакієве (245 грн./кв м). Кошти на ремонт доріг виділено з державного бюджету.

30 липня в Єнакієве приїжджав президент Віктор Янукович, який відвідав могилу батьків. Напередодні візиту місцева мерія також коштом державного бюджету придбала всесезонну конвеєрно-вакуумної машину Dulevo 5000 Evolution за 2,38 млн грн.

Нагадаємо, нещодавно міськрада Єнакієве отримала субвенцію з державного бюджету у розмірі 103,41 млн грн. на розвиток житлово-комнульної сфери. За даними місцевих ЗМІ, в цьому «велика заслуга нашого земляка Президента України В.Ф.Януковича».

Єнакієве входить в округ, по якому від Партії регіонів балотується нардеп Леонід Литвинов, колишній директор «Єнакіївського металургійного комбінату».

НГ

Просмотров: 434 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: