УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Август » 08
Микола Азаров представляє нового міністра екології і природних ресурсів Едуарда Ставицького. Фото azarov.ua

За офіційною версією, Україна є державою небагатою. А отже, не може самотужки видобувати газ з нетрадиційних джерел, у тому числі сланцевий.

Тобто Україні потрібні партнери.

З початку 2012 року відбувається епопея під назвою "конкурси на укладення угод з розподілу вуглеводнів" або спільного розподілу продукції - СРП.

Першими ділили найсмачніші площі, на території яких видобуватимуть сланцевий газ: Юзівську (Донецька та Харківська області) та Олеську (Львівська область).

Як ділили сланець

На перші два конкурси подавали заявки п'ять тр ... Читать дальше »

Просмотров: 552 | Добавил: AdvoKat | Дата: 08.08.2012 | Комментарии (0)


Територіальне управління ДСА України в Донецькій області в з 25 липня по 2 серпня за результатами тендерів уклало низку угод на ремонт приміщень судів на загальну суму 9,04 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Державна судова адміністрація замовила поточний ремонт в 17 судах Донецької області на додаток до судів, чий ремонт раніше було замовлено за 7,95 млн грн. і 3,80 млн грн. Роботи потрібно виконати цього року.

ТОВ «Укрспецстрой» отримає 0,25 млн грн. за ремонт одного суду, решту підрядів на 8,79 млн грн отримало ТОВ «ВКФ Будівельний Альянс» Прокопія Гур’єва, В ... Читать дальше »

Просмотров: 419 | Добавил: AdvoKat | Дата: 08.08.2012 | Комментарии (0)


Управління житлово-комунального господарства Єнакієвської міськради 1 серпня за результатами тендеру уклало з Єнакіївським ВП ПАТ «Облдоррембуд» низку угод на капітальний ремонт доріг на суму 17,98 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Замовлено капітальний ремонт автодоріг по вул.60 лет СРСР (233 грн./м2), по вул.Луганське шосе (302 грн./кв м), по вул.Мальванова (234 грн./кв м), а також ремонт внутрішньоквартальних доріг м.Єнакієве (245 грн./кв м). Кошти на ремонт доріг виділено з державного бюджету.

30 липня в Єнакієве приїжджав президент Віктор Янукович, який відвідав могилу батьків. Напередодні візиту місцева мерія також коштом державного бюджету придбала всесезонну конвеєрно-вакуумної машину Dulevo 5000 Evolution ... Читать дальше »

Просмотров: 434 | Добавил: AdvoKat | Дата: 08.08.2012 | Комментарии (0)