УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Август » 22 » На покращення офісно-розважальних умов влади виділено третину мільярда, на дитсадки – на 80 мільйонів менше
13:46
На покращення офісно-розважальних умов влади виділено третину мільярда, на дитсадки – на 80 мільйонів менше


За останні два з половиною місяці органи влади замовили будівельні роботи, направлені на покращення офісів та відпочинкових зон, на 343,59 млн грн. Це на 79,44 млн грн. більше, ніж в цей же період замовлено будівельних робіт по дитячим садкам по всій Україні. Відповідні дані опубліковано в «Віснику державних закупівель».

З 1 червня по 15 серпня в «ВДЗ» опубліковано дані про реконструкцію, ремонти та добудову низки об’єктів Державного управління справами, Генпрокуратури, судів, Нацбанку, місцевих органів влади на 343,59 млн грн. (весь перелік тут).

В цей же період було опубліковано дані про ремонт та будівництво близько 50 дитячих садків на суму 264,15 млн грн. (весь перелік з адресами і цінами тут). Середня вартість ремонту дитсадка склала близько 4 млн грн., будівництва – 10 млн грн.

Таким чином 77 млн грн., виділених днями на покращення стану двох кримських державних дач Януковича, вистачило б на десяток нових дитсадків. Будівництво офісно-розважального центру Нацбанку в Сумах за 100 млн грн. вистачило б на ремонт 25 дитсадків.

Нагадаємо, 15 серпня на засідання уряду прем’єр-міністр Микола Азаров повідомив, що до початку навчального року з»апрацювали понад 100 дитячих садків і майже на 200 тисяч більше дітей зможуть піти в дошкільні начальні заклади». Також голова уряду пообіцяв, що черги до дитсадків зникнуть уже у 2013 році, тобто наступного року після парламентських виборів.

НГ


Просмотров: 374 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: