УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Август » 22


За останні два з половиною місяці органи влади замовили будівельні роботи, направлені на покращення офісів та відпочинкових зон, на 343,59 млн грн. Це на 79,44 млн грн. більше, ніж в цей же період замовлено будівельних робіт по дитячим садкам по всій Україні. Відповідні дані опубліковано в «Віснику державних закупівель».

З 1 червня по 15 серпня в «ВДЗ» опубліковано дані про реконструкцію, ремонти та добудову низки об’єктів Державного управління справами, Генпрокуратури, судів, Нацбанку, місцевих органів влади на 343,59 млн грн. (весь перелік тут).

В цей же період було опубліковано дані про ремонт та будівництво близько 50 дитячих садків на суму 264,15 млн грн. (весь ... Читать дальше »

Просмотров: 374 | Добавил: AdvoKat | Дата: 22.08.2012 | Комментарии (0)

Сергій і Вікторія Тігіпко на відкритті Одеського кінофестивалю

КП «Облконцертсервіс» м.Одеса 13 серпня уклало угоду з ТОВ «Український кінофестиваль» на проведення Одеського міжнародного кінофестивалю вартістю 2,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Угоду укладено вже після завершення кінофестивалю, який пройшов в Одесі наприкінці липня. Жодних даних щодо призначення цих коштів в конкурсній документації не опубліковано. Гроші виділено з бюджету Одеської області.

Власниками ТОВ «Український кінофестиваль ... Читать дальше »

Просмотров: 433 | Добавил: AdvoKat | Дата: 22.08.2012 | Комментарии (0)

Дискурс нинішньої передвиборної кампанії в Україні все більше нагадує вир думок навколо президентських виборів у Росії.

Існує прогресивний креативний клас, який проти Путіна, а всі інші - незрозуміло чому за нього.

Так само відбувається і в нас. Є багато прогресивних та креативних людей, які знають про зловживання, махінації та використання влади на користь власного бізнесу. Вони не розуміють, як можна підтримувати чинну владу.

В той же час існують мільйони інших людей, яким чхати на махінації та зловживання. І вони вважають чинну владу цілком прийнятною.

Між цими двома групами поступово вибудовується стіна. Взаємні закиди, креативні білбоди, ролики в інтернеті. Насправді, обидві ці групи людей загалом однакові.

Вони о ... Читать дальше »

Просмотров: 426 | Добавил: AdvoKat | Дата: 22.08.2012 | Комментарии (0)