УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Июнь » 20 » Янукович не їстиме малину по 700 гривень. Її продадуть ще дорожче!
16:56
Янукович не їстиме малину по 700 гривень. Її продадуть ще дорожче!

Ані президент, ані інші державні службовці не їстимуть малину по 672 гривень за кілограм.

Про це сказала гендиректор державного підприємства "Гарант-сервісу" Тамара Козіянчук, повідомляє УНІАН.

За її словами, закупівлі були здійснені не за кошти державного бюджету, "як помилково стверджують деякі видання", а за обігові кошти підприємства.

"Це означає, що придбаний товар, в тому числі малина, буде продана клієнтам підприємства за ще більшою ціною. Цю малину використають, здебільшого, для кондитерських виробів, тому обсяг її закупівлі відносно невеликий", - заявила Козіянчук.

"Ця малину буде використана на заходах для іноземних дипломатів або на будь-яких інших заходах для приватних замовників підприємства", - додала вона.

Козіянчук також зазначила, що підприємством були обрані найнижчі цінові пропозиції з усіх наявних - і "якщо хтось готовий запропонувати нижчі ціни – будемо його із нетерпінням чекати на наступному тендері".

Козіянчук закликає представників ЗМІ не перекручувати інформацію про результати тендеру, користуватися офіційними поясненнями та не вигадувати "неправдивих заголовків, які не відповідають дійсності".

Чиновниця також стверджує, що припущення журналістів про закупівлю дорогих ягід для реалізації в їдальнях та буфетах, послугами яких користуються представники влади, не відповідають дійсності.

"Ці буфети здійснюють фактичний роздрібний продаж лише двох товарних позицій фруктової групи – яблука та цитрусові", - заявила вона.

Як відомо, згідно з Вісником державних закупівель, Державне підприємство Державного управління справами "Гарант-сервіс" закупило фрукти за цінами, що вдвічі перевищують ринкові.

Найбільше в переліку замовленої продукції коштує імпортна малина по 672 грн/кг. Далі йдуть лохина (кущова чорниця) і імпортна ожина по 576 грн/кг, імпортні порічки по 528 грн/кг.

Пізніше директор ТОВ "Хімконтракт" Андрій Панченко підтвердив, що його підприємство продало ДУС малину за ціною 672 гривні за кілограм.

ЕП

Просмотров: 407 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: