УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Июнь » 20

Ані президент, ані інші державні службовці не їстимуть малину по 672 гривень за кілограм.

Про це сказала гендиректор державного підприємства "Гарант-сервісу" Тамара Козіянчук, повідомляє УНІАН.

За її словами, закупівлі були здійснені не за кошти державного бюджету, "як помилково стверджують деякі видання", а за обігові кошти підприємства.

"Це означає, що придбаний товар, в тому числі малина, буде продана клієнтам підприємства за ще більшою ціною. Цю малину використають, здебільшого, для кондитерських виробів, тому обсяг її закупівлі відносно невеликий", - заявила Козіянчук.

"Ця малину буде використана на заходах для іноземних дипломатів або на будь-яких інших заходах для приватних замовників підприємства", - додала вона.

Козіянчук також зазначила, що підприємством були обрані найнижчі цінові пропозиції з усіх наявних - і "якщо хтось го ... Читать дальше »

Просмотров: 402 | Добавил: AdvoKat | Дата: 20.06.2012 | Комментарии (0)

Фонд державного майна почав підготовку до приватизації пакетів акцій 5 газопостачальних компаній - 23,989% "Кримгазу", 25,788% "Сумигаз", 25% "Запоріжгазу" і по 26% "Луганськгазу" і "Дніпропетровськгазу".

Про це йдеться в повідомленні ФДМ, передають "Українські новини".

Раніше повідомлялося, що НАК "Нафтогаз України" передала Фонду держмайна 31 з 48 пакетів акцій облгазів для їх подальшої приватизації.

План-графік виставлення на продаж облгазів в травні-липні поточного року затверджено наказом ФДМ від 27 січня 2012 року.

Український уряд доручив передати ФДМ держпакети акцій 48 міськ-і облгазів зі статутного капіталу НАК "Нафтогаз України" для подальшої приватизації постановою від 10 жовтня 2011 року.

Як і у випадку з приватизацією енергопостачальних і енергогенеруючих компаній, держава залишить у своїй власності 25%-ий пакет акцій підприємств.

При цьому там, де НАКу належить менше 25% акцій міськ-і ... Читать дальше »

Просмотров: 473 | Добавил: AdvoKat | Дата: 20.06.2012 | Комментарии (0)

Філія «УМГ «Київтрансгаз» ДК «Укртрансгаз» 7 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Спарта гранд» на капітальний ремонт вимірювальних трубопроводів вартістю 36,84 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Єдиним конкурентом було ТОВ «Інтернергоком», яке пропонувало виконати роботи на 0,02% дорожче.

Компанія «Спарта гранд» почала вигравати державні тендери на початку 2011 року, отримуючи підряди виключно в системі «Укртрансгазу». Її постійним єдиним конкурентом є «Інтеренергоком», який почав вигравати тендери також виключно в системі «Укртрансгазу» в серпні 2010 року.

За цей час «Спарта гранд» отримала підряди на 208,76 млн грн., «Інтеренергоком» на 452,92 млн грн.

В листопаді 2010 року за два місяці до першої перемоги «Спарта гранд» в тендері «Укртрансгазу» засновником ... Читать дальше »

Просмотров: 668 | Добавил: AdvoKat | Дата: 20.06.2012 | Комментарии (0)

Міністерство охорони здоров’я України 7-13 червня за результатами тендеру уклало низку угод на постачання лікарських препаратів на загальну суму 193,48 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Найбільші підряди на постачання вакцин на суму 106,19 млн грн. отримало ТОВ «Фармекс Груп». Фірма з групи відомого на фармацевтичному ринку бізнесмена Бориса Литовського зареєстрована на кіпрський офшор «Абікарі холдінгс лтд (Abikari holdings ltd)». В 2011 році «Фармекс груп» виграло тендери МОЗ на суму 139 млн. грн.

ТОВ «Фарма лайф» отримає за вакцини 13,75 млн грн. Компанія входить в львівську групу «Три-Центральний аптечний склад», до складу власників якої входить син екс-губернатора Московської області Бориса Громова та родичі колишніх керівників СБУ.

... Читать дальше »

Просмотров: 400 | Добавил: AdvoKat | Дата: 20.06.2012 | Комментарии (0)