УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Август » 02


Президент Віктор Янукович 1 серпня підписав закон №5044-VI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань державних закупівель», яким держпідприємства звільняються від обов’язкового дії тендерних процедур закону «Про здійснення державних закупівель». Про це повідомила прес-служба президента України.

З Господарського кодексу виключаються норми, згідно з якими державні підприємства раніше використовували тендерні процедури при закупівлі товарів і послуг. Також з кодексу виключені пункти, які виводять з під дії закону про держзакупівлі комунальні підприємства та господарські товариства, контрольний пакет акцій (або частки у статутному фонді) якого належить державі.

У 2011 році на держпідприємства провели тендери на 250 млрд грн. і ... Читать дальше »

Просмотров: 531 | Добавил: AdvoKat | Дата: 02.08.2012 | Комментарии (0)


Територіальне управління ДСА України в Донецькій області в червні-липні за результатами тендерів уклало низку угод на ремонт приміщень судів на загальну суму 7,95 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Державна судова адміністрація замовила поточний ремонт в 23 судах Донецької області.

ТОВ «ВКФ Будівельний Альянс» отримало підряди на ремонт на суму 6,93 млн грн. Ця ж компанія Прокопія Гурєва, Віктора Романовського та Даніеля Кириллова виграла всі тендери донецького управління ДСА в травні на суму 3,80 млн грн. Також незначні підряди отримали ТОВ «БК «Норма-Буд», ТОВ «Дени-Донбасс» і ТОВ «Укрспецстрой».

З врахуванням останніх замовлень цього року на ремонт донецьких судів проведено тендери ... Читать дальше »

Просмотров: 470 | Добавил: AdvoKat | Дата: 02.08.2012 | Комментарии (0)

КК «Київавтодор» за результатами тендеру 16 липня уклав низку угод вартістю 52,43 млн грн. на поточний ремонт дорожнього покриття вулично-шляхової мережі м.Києва в липні-грудні цього року. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Одеські компанії ТОВ «ДРСУ-ком» і ТОВ «Ростдорстрой» отримають відподіно 2,72 млн грн. за середній ремонт шляхопроводів і мостів та 23,00 млн грн. за середній ремонт вулично-шляхової мережі м.Києва.

Спільне українсько-австрійське підприємство з іноземними інвестиціями у формі ТОВ «Бітунова Україна» отримає 5,44 млн грн. за асфальтування вулиць. КП по утриманню мостів і шляхів м.Києва «Київавтошляхміст» отримає 1,12 млн грн. за дрібний ремонт мостів та шляхопроводів. КП «ШЕУ по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них «Магістраль» отримає 0,25 млн грн. за поточний ремонт Столичного і Наддніпрянського шосе.

... Читать дальше »

Просмотров: 424 | Добавил: AdvoKat | Дата: 02.08.2012 | Комментарии (0)