УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Июль » 11

В среду 11 июля министр энергетики и угольной промышленности Юрий Бойко откроет дорогу приватизации теплоэлектроцентралей. На заседании Кабмина с его подачи будет рассмотрен вопрос распределения ТЭЦ – одних из немногих энергетических активов, которые оставались под контролем государства.

"Зеленый" свет этим намерениям был дан Верховной Радой 12 апреля, когда были внесены изменения в Закон Украины "О перечне объектов права государственной собственности, не подлежащих приватизации". Тогда из многих десятков ТЭЦ, работающих в Украине, были выделены 14 самых привлекательных. Их вывод из списка объектов, запрещенных к приватизации, объяснили необходимостью привлечь инвестиции.

12 апреля с этих теплоелектроцен ... Читать дальше »

Просмотров: 625 | Добавил: AdvoKat | Дата: 11.07.2012 | Комментарии (0)

Фото УП

У нашій начебто ринковій економіці так склалося, що в галузі комунального господарства державний орган затверджує тарифи на послуги цих підприємств, тобто, визначає їхні доходи.

Державний же орган затверджує й ціни, за якими ці підприємства купують газ та електроенергію, тобто частину їхніх видатків.

І завдяки такій державній політиці видатки комунальних підприємств майже повсюдно перевищують їхні доходи, тому вони не мають коштів на ремонт аварійних труб та обладнання, а страждають від цього громадянах.

Крім того, накопичуються борги цих підприємств перед енерго- та газопостачальними компаніями, які за даними уряду, перевищили 9 млрд грн, а ті, домагаючись ліквідації боргів, час ... Читать дальше »

Просмотров: 584 | Добавил: AdvoKat | Дата: 11.07.2012 | Комментарии (0)

Ліквідацію наслідків пожежі в одній з київських гімназій доручили фірмі, заснованій чиновниками Держархбудінспекції. Цю структуру очолює син першого заступника голови Партії регіонів Володимир Рибака.

 

У квітні гімназію №154, що знаходиться на столичному проспекті Перемоги, 63, спіткала біда. Трапилась пожежа, яка випалила третій поверх. На щастя, в цих приміщеннях під вечір вже нікого не було, тому обійшлось без жертв. В МНС повідомили, що пожежники оперативно ліквідували вогонь, не дозволивши полум’ю перекинутись на дерев’яний дах школи. Відтак пожежа знищила підвісну ст ... Читать дальше »

Просмотров: 891 | Добавил: AdvoKat | Дата: 11.07.2012 | Комментарии (0)

«Нафтогаз» вліз в мегаборг перед «Газпромом», зять Кучми заробляє на трубах, Нацбанк вбухав 100 мільйонів в клуб для студентів в Сумах, донецькі шахтарі взяли кредит у кремлівського банку, «Чорноморнафтогаз» спустив $9 мільйонів, щоб хтось навчив українців працювати на «вишці Бойко».

Всього з 2 по 6 липня в «Віснику державних закупівель» опубліковано оголошення про тендери на загальну суму 18,63 млрд грн. З цієї суми по десяти найбільших тендерах пройшло 15,47 млрд грн. До таблиці не включено дані щодо закупівлі електроенергії, газу для опалення та інших комунальних послуг.

Топ-10 закупівель

... Читать дальше »
Просмотров: 545 | Добавил: AdvoKat | Дата: 11.07.2012 | Комментарии (0)