УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Июнь » 19

Директор ТОВ «Хімконтракт» Андрій Панченко підтвердив, що його підприємство продало Державному управлінню справами продукти саме за тими цінами, які оприлюднені у «Віснику державних закупівель». Про це він сказав у програмі «Tender News» телеканалу ТВі.

Пояснюючи ціну малини (672 грн. за кг), він повідомив, що українські аграрії не можуть запропонувати якісну ягоду, відтак «Хімконтракт» мусить закуповувати її за кордоном.

«Тому що це імпортна малина… На жаль, ми не навчились створювати ці умови, щоби вона виростала в ідеальному стані»,- сказав він.

Тим часом директор ДП «Гарант-сервіс» Держуправління справами Тетяна Козіянчук продовжу ... Читать дальше »

Просмотров: 462 | Добавил: AdvoKat | Дата: 19.06.2012 | Комментарии (0)

На утримання стадіону "Арена Львів" знадобиться близько 20 млн гривень на рік.

Про це поінформував директор з експлуатації стадіону Олексій Жуковін, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

За його словами, цього року кошти на утримання стадіону закладені в державній цільовій програмі підготовки до Євро-2012, а надалі об'єкт планує заробляти гроші не лише на футболі, а й на інших видах діяльності.

"Наша позиція - "Арена" не може збитковою. Але також принципова позиція полягає в тому, що це насамперед футбольний стадіон і має ним залишатися", - сказав Жуковін.

За його словами, адміністрація підписала договір щодо проведення матчів Прем'єр-ліги з ужгородським клубом "Говерла-Закарпаття" у зв'язку з тим, що стадіон в Ужгороді перебуває у стадії ремонту.

"Ціна оренди за один матч - 160 тис. гривень", - поінформував Жуковін.

Він також розповів, що тривають переговори із львівським ... Читать дальше »

Просмотров: 404 | Добавил: AdvoKat | Дата: 19.06.2012 | Комментарии (0)

«Вишка Бойка» продовжує свою переможну ходу. Виявилось, що в Україну вона приплила абсолютно несподівано. «Несподіванка» коштувала дербюджету  зайвих 10 мільйонів. Доларів.

Днями «Чорноморнафтогаз» опублікував у «Віснику державних закупівель» цікаві документи. Держкомпанія з різницею в тиждень оголосила відкриті торги та закупівлю «в одного учасника» на послуги фахівців, які мають навчити українців поводженню з чудом схемотехніки – буровою установкою «Петро Годованець». Це та сама «вишка Бойко», яка по дорозі від азіатських стапелів до Чорного моря подорожчала з $250 до $400 мільйонів, загубивши додану вартість ... Читать дальше »

Просмотров: 536 | Добавил: AdvoKat | Дата: 19.06.2012 | Комментарии (0)

Сергій Овчинніков

Полтора месяца назад "Экономическая правда" опубликовала текст, посвященный деятельности компаний партнера Рината Ахметова - Вадима Новинского.

В частности, речь шла о проектах этого бизнесмена на Троицкой площади, которая находится в центре Киева, прямо возле главной арены "Евро-2012".

Как известно, накануне подготовки к "Евро-2012" структуры Новинского начали строить бизнес-центр прямо на пути от метро до стадиона "Олимпийский".

Потом были длительные переговоры с властями, и бизнесмен согласился снести свой недострой, чтобы проход остался свободным. Взамен он должен был получить 80 га земли в Голосеевском районе столицы.

Мы ... Читать дальше »

Просмотров: 501 | Добавил: AdvoKat | Дата: 19.06.2012 | Комментарии (0)

Господарський суд Волинської області визнав банкрутом найбільшого виробника цукру в Україні – ВАТ «Володимир-Волинський цукровий завод», у зв’язку з чим його банки-кредитори – «Райфайзен Банк Аваль» ( 44 млн грн.) і «Ощадбанк» (15 млн грн.) –  не повернуть свої кошти. Про це в «Діловій столиці» пише Ярослав Дмитренко.

Справа про банкрутство заводу, контроль над яким має народний депутат України (фракція ПР) Валерій Келестін, розпочалась в серпні 2011 року. Найбільші борги  підприємство накопичило перед шістьома фірмами: «Євроінвест-Р» (105 млн грн.), «Волиньцукор-Плюс» (72), «Голд-Продукт» (55), «Агросфера-А» (50), «Агрокапітал-7» (45), «Техагрозбут» (43). Відтак саме вони сформували комітет кредиторів з першочерговим правом повернення коштів після банкрутства.

Усі ці структури об’єднує спільне місце прописки – м. Рогатин Івано-Франківської області ... Читать дальше »

Просмотров: 455 | Добавил: AdvoKat | Дата: 19.06.2012 | Комментарии (0)