УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Июнь » 14

У проекті нового Трудового кодексу, який можуть ухвалити вже після виборів, є багато моментів, які нівелюють права працівників і дозволяють збільшувати робочий день і навантаження.

Про це заявила доктор медичних наук і заввідділом Інституту медицини праці Антоніна Нагорна, пише "Газета киевская".

Так, стаття 143 нового Кодексу дає роботодавцю право встановлювати 12-годинний робочий день. А загальна тривалість робочого тижня не повинна перевищувати 48 годин .

За словами експерта, проблем у цьому нововведенні декілька: по-перше, ніяк не розписані компенсації за 4 години додаткового робочого часу - ні відпускних, ні відгулів, ні грошових компенсацій.

"Фактично робітник стає залежним від примх роботодавця. А по-друге, це порушення процесу відновлення організму і прямий шлях до збільшення профзахворювань. Збільшення випробуваль ... Читать дальше »

Просмотров: 382 | Добавил: AdvoKat | Дата: 14.06.2012 | Комментарии (0)

Вячеслав Кириленко считает, что прежде всего следует вывести экономику из тени. Фото: genshtab.censor.net.ua
Вячеслав Кириленко считает, что прежде всего следует вывести экономику из тени. Фото: genshtab.censor.net.ua

Самые богатые люди Украины налог на роскошь платить не будут, поскольку они уже давно зарубежные люди.

Об этом в комментарии Gazeta.ua сказал народный депутат от фракции НУ-НС Вячеслав Кириленко.

"Налог нужен, но главная проблема в его реализации. Чтобы налог на роскошь в итоге не платили малоимущие. В нынешней власти такой подход к этому делу, что их инициативы заканчиваются тем, что ... Читать дальше »

Просмотров: 487 | Добавил: AdvoKat | Дата: 14.06.2012 | Комментарии (0)

Ремонт вузенької дворядної доріжки від палацу Сергія Ківалова до найближчого спа-центру з рестораном коштує дорожче, ніж реконструкція міжміської траси.

Тиждень тому «Наші гроші» повідомили, що в Одесі планується ремонт так званої «Траси здоров’я». Управління дорожнього господарства Одеської міськради замовило компанії «Ростдорстрой»  роботи вартістю  2,05 млн. грн. по ділянці, яку в конкурсній документації позначили як дорога від будинку № 2/А по вулиці Красних Зорь до будинку № 90 по вулиці Новоберегова.

... Читать дальше »

Просмотров: 508 | Добавил: AdvoKat | Дата: 14.06.2012 | Комментарии (0)