УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Июнь » 07
Рада все таки рассмотрит биометрические паспорта. Фото: gazeta.ua
Рада все таки рассмотрит биометрические паспорта. Фото: gazeta.ua

В четверг, 7 июня Верховная Рада на пленарном заседании рассмотрит законопроекты №10381, предусматривающий внедрение удостоверяющих личность и предоставляющих право на въезд в Украину и выезд из Украины биометрических документов и №10355 об урегулировании формирования реестра вкладчиков Сбербанка СССР.

Первым вопросом запланировано рассмотрение законопроекта № 0261 о ратификации конвенции Совета Европы о борьбе с фальсификацией медицинской продукции и сходным преступлениям, угрожающим здоровью населения (конвенция "Медикрим"), говорится в повестке дня Рады.

Также будет рассматриваться перечень ... Читать дальше »

Просмотров: 466 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.06.2012 | Комментарии (0)

Фото: newsmarket.com.ua
Фото: newsmarket.com.ua

Чернобыльцы придут пикетировать Верховную Раду из-за принятия законопроекта, который предусматривает отмену льгот для отдельных категорий граждан.

Об этом говорится в заявлении ВГO "Всeукрaинскоe oбьединение вeтeрaнов Чернoбыля", которое опубликовано на сайте организации.

Как известно, во вторник Верховная Рада приняла законопроект о гарантиях исполнения решений судов, который предусматривает отмену льгот для отдельных категорий граждан.

Во время акции протеста планируется утвердить общие требования к президенту, Верховной Раде и Кабинету Министров.

"Властные мошенники, недаром остерегаются собственного народа, привыкли фабриковать свои сделки втихаря-тишком. Но на этот раз они просчитались! Мы, в отличие ... Читать дальше »

Просмотров: 512 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.06.2012 | Комментарии (0)

За останні два роки українські банки перерахували в офшорні зони та на Кіпр 53 мільярди 397 мільйонів доларів.

Про це ідеться у публікації "Острови скарбів для олігархів" Економічної правди.

"За валютним курсом, що діє останні три роки, це більше ніж 400 млрд грн. Для порівняння, державний бюджет на 2012 рік має доходи 367 мільярди гривень", - ідеться у статті.

Більше всього коштів перераховувалося на Кіпр - 51 мільярд 495 мільйонів доларів.

На другому місці - Британські Віргінські острови, куди було перераховано 1 мільярд 16 мільйонів доларів. Третій – Беліз, з результатом у 602 мільйони 945 тисяч доларів.

"Левову частку всіх перерахувань в офшори та на Кіпр становили операції банку "Приват". Фінустанова, яка належить Ігорю Коломойському та Геннадію Боголюбову, за 2010-2011 роки перерахувал ... Читать дальше »

Просмотров: 467 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.06.2012 | Комментарии (0)

Після корупційного скандалу в Нацкомфінуслуг у піднаглядних установ з'явився більш легальний спосіб вирішити реєстраційні проблеми в комісії.

Всі кредитні спілки вже отримали "листи щастя" від консалтингової компанії, яка гарантує отримання ліцензій, пише газета "Экономические известия".

Кредитні спілки, які отримали п'ятирічні ліцензії в 2007 році, знову стоять на порозі переліцензування.

"Це в основному союзи, до яких у комісії не було претензій, тому-то їм і видали ліцензію не на три, а на п'ять років", - повідомило виданню джерело, близьке до ситуації.

Але у зв'язку з реформуванням структури регуляторного органу та ліквідацією Держфінпослуг кредитні спілки не могли отримати ліцензії протягом чотирьох місяців.

Однак і зараз, коли Нацкомфінуслуг розпочала свою роботу, ситуація не покращилася.

"На останньому засіданні ... Читать дальше »

Просмотров: 468 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.06.2012 | Комментарии (0)

Фото УП

Як відомо, найбільшим інвестором у вітчизняну економіку є держава, трохи більша за площею, ніж найменша область України - Чернівецька. Мова йде про Кіпр.

Щороку з острова Афродіти в Україну заходять мільярди доларів, і десятки мільярдів йдуть туди з України, осідаючи на рахунках безлічі фірм-пустушок, створених фінансово-промисловими групами для "податкової оптимізації".

Часто така оптимізація закінчується цілковитим ухилянням від сплати податків завдяки тому, що на Кіпрі, як і в будь-якій іншій офшорній зоні, майже нереально відстежити походження грошей та їх кінцевих власників. Схем "оптимізації" - безліч.

Компанії на м ... Читать дальше »

Просмотров: 516 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.06.2012 | Комментарии (0)

Державне підприємство Державного управління справами по обслуговуванню офіційних заходів «Гарант-сервіс» 31 травня за результатами тендерів уклало низку угод з ТОВ «Хімконтракт» та ДП «Чайка» на придбання фруктів, ягід та овочів на загальну суму 2,60 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Плодоовочева продукція придбана для їдалень ДУС по вул. Банкова, 11 та вул. Шовковична, 1 по цінам, які в кілька разів перевищують ринкові.

Наприклад, черешня придбана по 63 грн/кг, вишня по 54 грн/кг, полуниця по 66 грн/кг. Зараз ці ягоди продаються в роздрібній мережі вдвічі дешевше.

При цьому імпортну черешню придбано по 204 грн/кг, імпортну вишню по 77 грн/кг, імпортну полуницю по 312 грн/кг. Також придбано моркву ранню по 24 грн/кг, зелену цибулю по 60 грн/кг, цибулю по 8 грн/кг, банани по 26 грн/кг.

... Читать дальше »

Просмотров: 498 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.06.2012 | Комментарии (0)