УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Май » 15

Державне управління справами 10 травня уклало угоду з ДАП «Україна» на перевезення пасажирів авіаційним транспортом з квітня по грудень 2012 року на 31,70 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Як повідомляється в обґрунтуванні закупівлі, фінансування перевезень президента Віктора Януковича здійснюється за рахунок трьох статей держбюджету. В тому числі за рахунок візитів президента за кордон (8682,04 тис. грн., без ПДВ), здійснення авіаперевезень в межах України (4711,809 тис. грн., з ПДВ) та здійснення авіаперевезень гелікоптером, яке становить понад половину всієї суми, – 18311,029 тис. грн., з ПДВ.

В обґрунтуванні закупівлі вказано, що ДАП «Україна» має два вертольоти типу Мі-8МТВ-1 (номери UR-РАA, UR-РАВ) для здійснення безпосадочних польотів дальністю до 620 км. Окрім цього «для забезпечення оперативних спеціальних авіаперевезень вищих посад ... Читать дальше »

Просмотров: 450 | Добавил: AdvoKat | Дата: 15.05.2012 | Комментарии (0)

Купівля «Чорноморнафтогазом» двох буксирів і двох кораблів для доставки екіпажів на бурові установки принесли втрати для українського бюджету в сумі близько $70 млн. Про це йдеться в розслідуванні британського журналіста Грехема Стека (Graham Stack) для Business New Europe.

У березні 2011 року «Чорнморнафтогаз» закупило у британської компанії Verylux Company два буксири за 120 млн. дол США і два судна доставки екіпажу за 34.7 млн. дол США. Verylux Company зареєстрована за тією ж адресою у Великій Британії, що й Highway Investment – продавець першої бур ... Читать дальше »

Просмотров: 435 | Добавил: AdvoKat | Дата: 15.05.2012 | Комментарии (0)

«Как измерить силушку богатырскую? – Да помножь богатырскую массушку на ускореньице!» Цей нехитрий прийом дозволив «Нашим Грошам» знайти півмільярда, які менш ніж за два роки заробила фірма одного з синів-близнюків Раїси Богатирьової. І це зовсім не таблетки.

Мова піде не про Олександра «Фармацевта» Богатирьова, що минулого тижня прогримів на всю Україну. Тоді Міністерство охорони здоров’я, що віднедавна очолює Раїса Богатирьова, провело перший цього року тендері і відразу обрало постачальником ... Читать дальше »

Просмотров: 574 | Добавил: AdvoKat | Дата: 15.05.2012 | Комментарии (0)

Бізнесмени та ділки добрались до земель у самому центрі Києва. Парковій дорозі у столиці почали продавати земельні ділянки під офісні центри.

Відповідні оголошення з'явились нещодавно в інтернеті, повідомляє ТСН.

Ділянку у 36 соток у самому серці міста на схилах Дніпра фірма "Реко.Інвест" продає за $9 мільйонів.

"Земельна ділянка 36 сот. 0,3649 га з проектом на будівництво офісного центру площею 13270 кв м. Земля у власності. Продаж корпоративних прав. На комісійні не претендуємо", - йдеться в оголошенні, до якого прикріплене також зображення моделі майбутнього офісу.

... Читать дальше »
Просмотров: 404 | Добавил: AdvoKat | Дата: 15.05.2012 | Комментарии (0)

ПАТ "НАК "Нафтогаз України" 10 травня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "АККО інтернешнл" на комплекс виставкових послуг з організації участі "Нафтогазу" у 25-му Світовому газовому конгресі "WGC 2012".

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 3,23 млн гривень.

Конгрес пройде 4-9 червня в столиці Малайзії м.Куала-Лумпур.

"Нафтогаз" матиме свій виставковий стенд, передбачена участь п’яти представників української компанії в роботі конгресу.

Вони мають бути забезпечені двома представницькими автомобілями з водіями та двома автобусами.

Діяльність стенду мають забезпечувати не менше двох офіціантів, буфетне забезпечення на стенді розраховано на 450 чоловік.

Також передбачено десять офіційних обідів та вечерь і не менше п’я ... Читать дальше »

Просмотров: 389 | Добавил: AdvoKat | Дата: 15.05.2012 | Комментарии (0)

Старобешівська ТЕС ПАТ "Донбасенерго" 7 травня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Завод енергетичного машинобудування» на будівельно-монтажні роботи.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість робіт становить 82,1 млн гривень.

Угодою передбачено виготовлення, поставка устаткування й матеріалів, необхідних для монтажу, а також запасних частин, монтаж, налагодження, проведення випробувань, уведення в експлуатацію й пов’язані з цим послуги й роботи, включаючи передачу технічної документації та інструкцій, навчання персоналу замовника й подальше гарантійне обслуговування збудованих будівельних конструкцій та змонтованого обладнання.

З жовтня 2010 року 49% статусного капіталу "Заводу енергетичного машинобудування" належить Ігорю Богатирьову, сину міністра охорони здоров’я Раїси Бога ... Читать дальше »

Просмотров: 447 | Добавил: AdvoKat | Дата: 15.05.2012 | Комментарии (0)

Президент вирішив перефразувати і зірвав аплодисменти.

Віктор Янукович

Президент України Віктор Янукович визнав, що слово «реформи» вже «дратує суспільство», тому він говорив сьогодні «про перетворення».

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні в Донецьку, виступаючи на зустрічі з діловими колами і керівниками Донецької області.

«Стабільність – це те питання, про яке ми з вами досить часто говоримо. Стабільність, спадкоємність тощо. Це те, що сьогодні дуже необхідно нашій країні для того, щоб ми могли здійснити величезну кількість перетворень», - сказав В.Янукович. І додав: «Ви знаєте, слово «реформи», воно вже дратує суспільство, так? Так чи ні? Трошки є, так? Такий, не х ... Читать дальше »

Просмотров: 450 | Добавил: AdvoKat | Дата: 15.05.2012 | Комментарии (0)

Міністерство охорони здоров’я України 4 травня за результатами тендерів уклало низку угод на постачання вакцин на загальну суму 60,77 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Найбільш значні підряди отримало ТОВ «Фарма лайф» – 46,64 млн грн. Компанія входить в львівську групу «Три-Центральний аптечний склад», до складу власників якої входить син екс-губернатора Московської області Бориса Громова та родичі колишніх керівників СБУ.

Ще 10,87 мн грн. отримає ПАТ «Фармстандарт-Біолік». За даними SMIDA, син міністра охорони здоров’я Олександр Богатирьов входить до наглядової ради цього підприємства і володіє 20% акцій фірми. 55% акцій харківського заводу належить російській групі «Фармстандарт», ще 22% належать Олександру Забудкіну, виконавчому директору донецького ТОВ «Сінбіас Фарма», члену ради директорів російського виробника ліків «Верофарм».

... Читать дальше »

Просмотров: 380 | Добавил: AdvoKat | Дата: 15.05.2012 | Комментарии (0)

Україна належить до числа "мафіозних держав", влада в яких контролюється злочинними групами.

Про це йдеться в статті французького видання Slate.fr, переклад якої наводить Инопресса.

"Болгарія, Гвінея-Бісау, Чорногорія, Бірма, Україна, Північна Корея, Афганістан, Венесуела - у всіх цих державах національні інтереси переплетені з інтересами організованої злочинності", - сказано в ній.

Автори матеріалу зазначають, що в "мафіозних державах" традиційні поняття корупції, організованої злочинності і проникнення злочинних груп в державні інститути "не можуть відобразити всю складність і масштаби явища".

"Там держава аж ніяк не є жертвою рекету і тиску злочинності на чиновників: навпаки, вона сама бере під контроль злочинні кола. Причому не для того, щоб усунути їх, а щоб поставити їх на службу економічним інтересам правителів, їх близьких і партнерів", - сказано в статті.

На думк ... Читать дальше »

Просмотров: 484 | Добавил: AdvoKat | Дата: 15.05.2012 | Комментарии (0)