УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Май » 11

В 2012 році політики виймуть зі своїх кишень на рекламу в тому чи іншому вигляді від 1,8 до 2,3 мільярдів доларів.

Про це йдеться в статті для "Української правди" президента групи SA Political Communications, керівника Асоціації зовнішньої реклами України Артема Біденка.

"Кандидат на мажоритарному окрузі – це від 700 тисяч доларів на півроку, але бажано більше – близько 1,5 мільйона. Помітна участь партії у виборчій кампанії – від 35 мільйонів доларів, але бажано, звичайно, більше. Для деяких грандів вітчизняної політики це "бажано" легко перетворюється в 200 мільйонів доларів на коло", - зазначає Біденко.

"Якісна кампанія для кандидата в мери столиці – до 25 мільйонів у.о. Загалом політики виймуть зі своїх кишень в тому чи іншому вигляді в 2012 році від 1,8 до 2,3 мільярдів доларів на розкрутку себе, своїх проектів, своїх водіїв, масажистів та інших видатних людей", - зазначає він.

На його думку, 60% цих грошей буде витрачено впусту. Як ... Читать дальше »

Просмотров: 388 | Добавил: AdvoKat | Дата: 11.05.2012 | Комментарии (0)

Спочатку про добре.

Закон "Про доступ до публічної інформації" часто спрацьовує.

10 травня минулого року було першим робочим днем в житті українських чиновників, коли вони змушені були відповідати на запити про надання публічної інформації.

Вперше за роки незалежності вони мали для цього не місяць, а лише п'ять днів, а для обмеження доступу повинні були зважувати інформацію за трискладовим тестом, який виписано в шостій статті закону.

За цей рік "Українській правді" було надано багато інформації, яку без цього закону ми отримати не змогли би.

Кількох високопосадових політиків упіймали на безсоромній брехні або конспірації. Так, виявилося, що представницький а ... Читать дальше »

Просмотров: 379 | Добавил: AdvoKat | Дата: 11.05.2012 | Комментарии (0)