УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Сентябрь » 26 » За два роки родове гніздо Януковичів у Донецьку збільшилося майже вдвічі - ЗМІ
14:32
За два роки родове гніздо Януковичів у Донецьку збільшилося майже вдвічі - ЗМІ

У березні 2012 року донецькі депутати, практично таємно, продали синові президента Олександру Януковичу земельну ділянку.

Про це пише "Остров".

"Донецька міськрада постаралася максимально приховати факт цієї угоди ... Про те, що вона може яким-небудь чином мати відношення до сина президента говорить тільки її "внутрішня назва" - "Рішення_О.В." (О.В. - це ініціали Олександра Вікторовича в українському варіанті написання)", - пише видання.

Синім кольором позначені ті ділянки, які були приєднані до маєтку за два минулі роки

На відміну від інших аналогічних рішень про продаж земельних ділянок, у цьому документі не було вказано ім'я і прізвище покупця.

Крім того, за інформацією видання, 22 жовтня 2010 року депутати Донецької міськради прийняли рішення продати Януковичу-молодшому земельну ділянку площею 1.610 квадратних метрів.

У теж час, Олександру Януковичу депутати затвердили ціну продажу ще однієї земельної ділянки площею 7373 квадратних метрів в розмірі 1, 080 мільйонів гривень з розрахунку за один квадратний метр земельної ділянки 146 грн. 50 копійок.

"Ціна за землю, визначена міською владою для синів президента, на той момент була приблизно втричі менше ринкової", - пише видання.

У грудні 2011 року, Янукович-молодший отримав дозвіл міськради на одержання у власність ще однієї земельної ділянки, прилеглої до його будинку.

Розмір ділянки не уточнювався.

УП

Просмотров: 471 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: