УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Ноябрь » 14 » Вартість Донецького аеропорту продовжує зростати – «Альткому» дали ще 53 мільйони
17:55
Вартість Донецького аеропорту продовжує зростати – «Альткому» дали ще 53 мільйони

Восстановление дороги за 6 дней - дорога, ремонт, строительство, япония

ДП «Дирекція з капітального будівництва і реконструкції Міжнародного аеропорту «Донецьк» 12 листопада уклала угоду з ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» на додаткові будівельно-монтажні роботи за об’єктом «Комплекс централізованої заправки літаків» (КЦЗЛ) у КП «Міжнародний аеропорт Донецьк». Вартість угоди склала 52,78 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи фінансують з держбюджету, завершити повинні до кінця грудня.

Угоду за процедурою «закупівля в одного учасника» уклали саме з «Альткомом», оскільки фірма є генпідрядником будівництва КЦЗЛ. Потребу у додатковому фінансуванні пояснюють виникненням через непередбачені обставини необхідності у додаткових роботах, що раніше не були включені до кошторису. У вартість угоди входить також і обладнання для комплексу заправки.

Разом з тим аеропорт наприкінці липня вже замовляв «Альткому» додаткові роботи по заправ очному комплексу вартістю 139,65 млн грн.

Нагадаємо, в середині червня уряд виділив на добудову донецького аеропорту додатково 693 млн грн., однак в аеропорту і в «Альткомі» не змогли пояснити на що саме будуть спрямовані ці кошти. Загальна вартість розвитку Донецького аеропорту відповідно до червневої постанови Кабміну становить 6,97 млрд грн.

За час дії урядової програми з підготовки до Євро-2012 аеропорти, підряди на котрі отримував «Альтком», в процесі виконання робіт здорожчали в рази. Донецький і Львівський подорожчав в 3,5 рази, Харківський – удвічі.

Власниками корпорації офіційно є донецькі бізнесмени Олександр Тисленко та Сергій Павлічев. Неофіційно «Альтком» приписують до сфери впливу віце-прем’єра Бориса Колеснікова.

НГ

Просмотров: 482 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: