УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Апрель » 24 » Український «Обещалкин.ua» або як законно не виконувати передвиборчі обіцянки
16:53
Український «Обещалкин.ua» або як законно не виконувати передвиборчі обіцянки


14 лютого 2010 року ЦВК офіційно визнала перемогу Януковича В.Ф. (далі - «Обещалкин.ua») на чергових виборах Президента України та 25 лютого 2010 року йому в трудовій книжці викарбували відповідний запис. На сьогодення (24.04.12) наш Гарант працює «на благо держави» не заздрячи нікому більше 2-х років (790 днів!) та намагається виконати все, що нам наобіцяв (http://president2010.info/ua/page/263). Такий строк, це не багато, адже для проведення багатьох реформ іноді не достатньо лише укроподібного суржику підлеглих, а потрібна кропітка й старанна праця, але й не мало, якщо згадати, наприклад, Грузію, яка за такий короткий проміжок часу зазнала кардинальних та суттєвих змін. Тому стало за потрібне нагадати «Обещалкину.ua» про обіцяне «покращення» та «стабільність вже сьогодні», бо щось не відчувається ні те, ні інше.

Торкаючись цієї теми, треба згадати про спробу подібного звернення до «Обещалкина.ua» помічника депутата Верховної Ради Дмитра Ільїнского, який влітку 2011 року, звернувшись до адмін.суду, хотів нагадати Гаранту про те, що людину оцінюють не за словом, а за ділом. Судове рішення не могло бути інакшим – відмовити у задоволенні клопотання. Мотив класичний – передвиборчі обіцянки – це «цяцянки», які не обов’язкові до виконання. Цікаво, чому, коли звичайна людина запізнюється на роботу більш як на 15 хвилин – це прогул (порушення КЗпП - догана), не виконала план робіт – це порушення трудових домовленостей (забрали премію), а коли «особлива людина» обіцяє (в деяких регіонах навіть клянеться) виконати ті чи інші кроки на благо країни – ці слова не є Закон, тому необов’язкові до виконання? Отже, можливо більшість наших керівників просто тирани та експлуататори? Народ України та наш суд набагато гуманніші за керівників та пробачають подібні порушення домовленостей. Тож це варто розуміти так, що нас десь надурюють але не зрозуміло де?

Щодо можливостей «Обещалкина.ua» в президентсько-парламентській республіці годі й казати. Назва форми правління говорить сама за себе. Зважаючи на те, що і уряд, і парламент «його» – він може майже все! Ну окрім промов та звернень без «бумажки». Весь апарат законодавчої, виконавчої та, хто б сумнівався, судової гілок влади в «його» руках. Так, найближчі сусіди з Кремля полюбляють вставляти палки до коліс нашого «велосипеда 1991 року випуску» але куди простіше всю провину про недомовленості та «сварки» скласти на попередню владу, ніж самому знайти вихід зі складної ситуації. Але всі ми розуміємо, що в України як держави є величезний потенціал через її народ, багатства, надра, розташування та ін., щоб стати країною з якою б рахувалися інші чи принаймні знали її розташування на мапі. Зазначений факт легко підтверджується вивченням списку останнього журналу «Forbes», де ми декількома рядками поступаємось Росії за кількістю олігархів на душу населення. Знову, бачимо, що гроші є але «не розуміємо» куди вони зникають? Єдине, що як приклад треба засвоїти опозиційним силам від команди «Обещалкина.ua», так це згуртованість команди, оперативність в прийнятті рішень та непохитність в правоті своїх позицій. Сумно, що ці позитивні якості не працюють на благо держави, а навпаки руйнують її адже всі зусилля направлені на збагачення багатих.


Отже, повертаючись до обіцянок Гаранта, які він давав нам – Народу України, їдучи працювати найманим від нас працівником більше двох років потому, давайте коротко згадаємо основні їх тези та чи всі вони виконані:

·        СИЛЬНА ЕКОНОМІКА – УСПІШНА КРАЇНА. Україна повинна за 10 років увійти до 20 найбільш економічно розвинутих держав світу (G 20).

Цікаво, кого з того списку Ви хотіли посунути? Можливо Великобританію чи Німеччину, а може й Китай? Чи відомо Вам, що Україна посіла 52 сходинку рейтингу за рівнем ВВП за період 2010-2011 роки? За індексом конкурентоздатності країн світу Україна в 2011 р. посіла 57 сходинку. В рейтингу за рівнем життя ми посунулись з 69 до 74 місця в 2011 році. За рівнем корупції ми на 124 місці. Існує багато подібних рейтингів де наша держава не те щоб наближалася до 20-ки кращих, вона до топ-50 не всюди потрапляє. Тому з такими темпами і Вашим керівництвом можна вважати, що цей пункт ніколи  не буде реалізованим.

·        Узгоджена державна антиінфляційна політика дозволить забезпечити значне зниження темпів інфляції, починаючи з 2010 року.

Дозвольте Вас запитати, для кого мінфін постійно вираховує рівень інфляції, який ніколи не співпадає з реальністю? Адже зниження темпу зростання інфляції ще нікому не допомогло придбати дешевше ту чи іншу річ, оскільки ми відчуваємо тільки постійне зростання цін. Також всім давно відомо, що навіть той розрахунок темпу інфляції здійснюється ще за радянськими шаблонами, коли ми вже 21 рік незалежні, та хотіли б мати власні та сучасні формули. Своїми індексами Ви гаманець споживача не надурите.

·        зроблю Україну найбільш інвестиційно-привабливою у Східній Європі:

- податкові канікули для малого бізнесу на 5 років;

- зниження ПДВ до 17% з 2011 року;

- зниження податку на прибуток до 19% з 2011 року, з наступним щорічним зниженням на 1% до 16%.

На сьогодні (нагадаю бо Ви заклопотані, квітень 2012 року) немає жодного дрібного чи середнього підприємця, для якого б настали такі канікули. Податок як платили, так і продовжують платити. Знижень ПДВ та податку на прибуток також не відбулось. А від нового податкового Кодексу в підприємців голова паморочиться ще з осені 2010 року, коли вони страйкували на майдані, допоки «ёлка» не стала на заваді. Постійні "маскі-шоу" з рейдерськіми захопленнями "неугодных" підприємств, які не бажають ділитись законними крихтами прибутку з керуючою партією. Державний борг України за станом на 31 грудня 2011 року становив 473,1 млрд гривень або 36% ВВП. Це такими показниками Ви хотіли додати Україні інвестиційної привабливості? Знову не виконано.

·        Забезпечу реалізацію національної програми відродження українського села:
- юридичну гарантію захисту земельних паїв;
- своєчасну виплату державних дотацій вітчизняним сільгоспвиробникам;
- компенсацію процентів за кредитами інвесторам сільгосппроектів.

Просто цікаво, а чи всім сільгосппідприємцям Ви це обіцяли, чи там конкретний список надавався? Бо зараз тільки і чути від основної маси господарників, що починається посівна, а тут ані солярки, ані дотацій, ані пільгових кредитів від держави. Чи не це ви обіцяли трударям? Щодо прозорого розподілення землі на сьогодні Ви тільки закупили кілків на суму 4,9 (!) млрд. грн. тай годі. Не виконано!

·        будівництво автошляхів, медичних і освітніх закладів.

Так, отже головні магістралі для фанатів футболу Ви майже збудували (про якість та ціну доріг говорити не будемо, бо підрядники та забудовники будуть червоніти від сорому). А тепер порахуємо, який відсоток займають автомагістралі між місцями і в них, які приймуть «Евро-2012» (2 тис.км), по відношенню до решти автодоріг в країні (164 тис.км)? ≈ 1 відсоток. Нагадаю Вам що, в Україні 459 міст. Тобто Ви за цей час збудували близько 1 відсотка доріг (про якість знову мовчимо) і цим пишаєтесь? А як бути решті населення, які асфальт пам’ятають тільки тому, що народжені в Радянському Союзі?

Відкриття одного перинатального центру та придбання декількох апаратів для діагностики – це Ви вважаєте реформуванням медичних закладів? Видання шкільних підручників, ціна яких перевищує прожитковий мінімум – це нормально? Суцільне закриття міських та сільських шкіл – це покращення? Не виконано!

·        ВІД СОЦІАЛЬНОЇ НЕЗАХИЩЕНОСТІ – ДО ДЕРЖАВНИХ ГАРАНТІЙ! Я і моя команда наповнимо реальним змістом проголошений у Конституції України фундаментальний принцип визнання людини найвищою соціальною цінністю, пріоритетності її конституційних прав, свобод і законних інтересів.

Читаючи цю тезу відразу згадується одна особа, яка теж давно вже без німбу над головою але з якісною його підробкою. Не існує жодної адекватної людини, яка б вважала, що це не політ-репресії, де сліпому помітне пряме порушення конституційних прав і свобод. Поряд безліч прикладів порушень прав людини із застосуванням політичних репресій пов’язаних із судовими процесами над представниками опозиції, не кажучи про простих громадян, яких було незаконно притягнуто до відповідальності.

·        Майбутнє народжується в родині. Моя мета – п’ятдесят мільйонів громадян України вже у 2020 році.

·        Кардинальна зміна ЯКОСТІ ТА ТРИВАЛОСТІ ЖИТТЯ, всієї демографічної ситуації надасть можливість відновити людський потенціал країни.

Любий гаранте, Вам відомо, що до Вашого приходу на трон загальний приріст населення складав близько мінус двісті (-200) тис. чоловік в рік (перевага смертності). Загальна перевага смертності над народжуваністю йде з 1993 року, та ще жодного року не було переваги народжуваності. За роки Вашого правління чисельність населення зменшилась з 45 962 тис. чоловік до 45 634 тис. Як ви здогадались, допомога при народженні дитини не стимулює приросту населення, бо тих копійок вистачає мабуть лише на памперси. Молодіжне кредитування – це черга довжиною у досягнення дитиною статевої зрілості, а якщо «не домовишся», то і повноліття. Та навіть якщо таки вдасться отримати кредит – ризик «кидалова» нікуди не зникав. Перспектив для створення нових сімей та зростання народжуваності не існує. Реалізувати зазначену тезу за такого методу керування державою не реально.

·        Кожній дитині – гарантоване місце у дитячому садку.

«Обещалкин.ua» не уточнює, що це місце гарантовано платне. А іноді розмір хабара перевищує розмір «допомоги Гаранта» в кілька разів.

·        Трудові мігранти зможуть повернутися до своїх родин.

Тобто конституційне право про вільне пересування громадян держави Вами не скасовано… Це вже щось. Згідно зі статистикою заробітчани не квапляться повертатися до дому, бо «за бугром» хоч якісь копійки отримують. Робочих місць не створюєте, існуючі скорочуєте.

·        Освіта – гідна інвестиція в майбутнє! На законодавчому рівні гарантую збільшення кількості бюджетних місць у державних вищих навчальних закладах до 75%.

Знову пусті балачки. Рада не підтримала зазначений законопроект але звісно мі віримо, що Ви хотіли як краще та знову парламентарі все зіпсували. Не виконано!

·        Протягом 10 років принаймні 3 українські університети повинні увійти до світового рейтингу 500 найкращих вищих навчальних закладів.

І знову нашим (пробачте Вашим) слугам народу так закортіло виконати настанови Гаранта та увійти до 500-ки кращих, що окрім підробки документів про рейтинг за 2011 р. нічого не вигадали, тобто продемонстрували загалу підкорегований рейтинг 2009 р. де ми дійсно фігурували. Та зауважте, чому ми не здивовані такими методами «роботи» Ваших підлеглих?

·        зменшення показника наповнюваності шкільних класів, що збереже 2000 сільських шкіл.

Бачимо лише пропозиції уряду… Де прийняте рішення? Вже 2012 рік, Ви при владі більш як 2 роки. Бо ми спостерігаємо лише за закриттям сільських шкіл. Та коли так, невже на люстри в межигір’я 300 тис. $ держава Вам знайшла, а на мікроавтобус (нехай б/у), що відвозитиме школярів, не вистачає? Не виконано!

·        Доступне житло. Створю умови для відродження іпотечного кредитування з фіксованою ставкою не більше 7% на рік.

Знову Вам нагадаємо, що вже весна 2012 р., а відсоток по кредиту на житло в «адекватному» банку складає приблизно 20% (в грн.). Так ми правильно робимо, що чекаємо на ставку не більше 7% ? А скільки чекати? Не виконано!

·        Державна пенсія: гарантоване повноцінне життя. Встановлення мінімальних розмірів пенсій, які забезпечуватимуть базові потреби кожної людини: житло, їжа, лікування.

838 грн. – якщо, любий Гаранте, Ви не в курсі, що це за цифра, ми нагадаємо – це сьогодні мінімальна місячна пенсія Українця. А як Ви думаєте, що про Вас говорять ці люди, які бачать Ваші задекларовані доходи (помовчимо за не задекларовані) та статки Ваших рідних та «друзів»? Ми знаємо відповідь – вона не цензурна.

·        створення умов для повноцінного відпочинку і туризму.

Сподіваємось Вам відомий той факт, що мабуть половина грошей, які люди витрачають на відпочинок, могли б залишитись в Україні, якби держава хоч трішки зацікавилась у відтворенні потенціалу курортних зон країни. Бо як це так, що влітку за 3000 км середній клас відпочинку дешевший ніж в Україні на березі чорного моря (Крим)? То може треба вести дещо іншу політику за для створення тих самих умов, замість прихватизації олігархами узбережжя морів та водоймів?

·        захист прав працюючих пенсіонерів.

Вам не здається, що проблема порушення прав працюючих пенсіонерів поступається масштабністю проблемі працевлаштування непрацюючих не пенсіонерів, тобто людей віком після 40 років, перед якими всюди зачиняють двері? А як Вам загальна проблема зайнятості населення? Вона в Ваших план-програмах не передбачена?

·        відміну пільг при нарахуванні пенсій для високопосадовців.

Чомусь ніхто не поспішив відмінити зазначені пільги. Добре народу України запам’ятались кроки пенсійної реформи Гаранта – підняттям пенсійного віку, урізанням пенсій чорнобильцям та афганцям. Все ради чого? Кредиту від МВФ, який в мить розповзеться по кишенях наближених до імператора, а держава при інфляційному стрибку матиме збільшений зовнішній борг. Невже Ви думаєте, що люди не бачать цих всіх махінацій? А як щодо збільшення видатків на утримання «слуг народу» та держ.органів влади на мільйони гривень по при обіцянки зменшення такого фінансування? Не виконано!

·        ЗДОРОВ’Я ЛЮДЕЙ – ВПЕВНЕНЕ МАЙБУТНЄ. Раз і назавжди викореню започатковану владою ганебну практику поборів з хворих за отримання медичних послуг. Посилю державний контроль за якістю медичних послуг та препаратів. Захищу громадян від цінових стрибків на ринку лікарських засобів. Гарантую якісну безкоштовну екстрену медичну допомогу. Інститут сімейного лікаря стане основою сучасної системи медичної допомоги.

Маємо віддати Вам належне, що за цю проблему Ви хоча б згадали. Не важливо, що це просто популізм і балачки. Не важливо, що лікарі без «благодійного внеску» навіть не оглянуть хворого. Не важливо, що на ринку ліків половина - це підробки. Не важливо, що держава витрачає мільярди на закупівлю іноземних препаратів, коли за менші вливання можна виготовляти власні, дешевші та дієві. Головне, що Ви про це завжди пам’ятаєте. Не виконано!

·        ВІД ВЛАДИ ЧИНОВНИКІВ - ДО ВЛАДИ НАРОДУ! Місцеве самоврядування повинно стати надійним та міцним фундаментом народовладдя. Принципово важливе розширення повноважень місцевих рад, максимальне усунення бюрократичного апарату від вирішення питань розвитку територіальних громад. Виступаю за децентралізацію влади, реформування міжбюджетних відносин на користь місцевого самоврядування.

Бла-Бла-Бла. Допоки в імперії Україна монархія, про владу на місцях не варто навіть згадувати. Не виконано!

·        ДВІ МОВИ – ОДНА КРАЇНА! Прагну реального утвердження в Україні європейських стандартів демократії, неухильного забезпечення прав і свобод людини. Виступаю за надання російській мові статусу другої державної.

Невже мовна проблема буде турбувати людину, коли питання «Сколько стоит колбаса?» та «Скільки коштує ковбаса?» не актуальне без грошей в гаманці. Всі розуміють, що ця тема теж банальний популізм. Різномовні українці порозуміються за потреби навіть без Закону про двомовність. Що з Вас вимагається – не закривати ні українські, ні російські школи, а навпаки відкривати їх – люди самі оберуть, якою мовою їм розмовляти. Та навіть і це просте питання Ви не в змозі вирішити. Не виконано!

·        СУЧАСНА АРМІЯ - БЕЗПЕКА КРАЇНИ. Гарантую перехід на контрактну армію з 2011 року. Забезпечу переозброєння армії сучасними видами озброєння, використовуючи вітчизняні розробки, високі технології і виробничі потужності оборонного комплексу країни. Українська бронетехніка, військово-транспортна авіація, ракетні комплекси забезпечать високу боєготовність збройних сил.

Нічого навіть сказати. Промовчимо. Не виконано!

·        ЗОВНІШНЯ ПОЛІТИКА: ВІДКРИТІСТЬ І ДОБРОСУСІДСТВО. Відновлю дружні та взаємовигідні відносини з Російською Федерацією, країнами СНД, забезпечу стратегічне партнерство зі США, ЄС, країнами «великої двадцятки».

Відновили так відновили, любий Гаранте. Нам всім зрозумілий і той факт, що «Обещалкин.ru» теж не подарунок але все ж розумієте, відновлення дружніх та взаємовигідних відносин – це дещо інше, ніж те, що ми зараз бачимо. Звісно, що газові контракти, сирна війна, Тузлівське питання, базування РЧМ флоту, посягання на «трубу» та інші проблеми, які, як Ви кажете, дістали від попередньої влади, сплутали Вам всі карти. Проте все ж кортить хоча б разок побачити прояв характеру, твердий кулак, міцний стрижень, ну ви розумієте. Заборона для білорусів – це теж методи відновлення дружніх відносин? Закупівля високошвидкісних потягів за 2 мільярда гривень у Південної Кореї – це теж реверанс в бік зовнішніх відносин? Коли рідний Крюківський пропонував такі самі потяги в 5 разів дешевше! Славнозвісна закупівля бурової платформи, де 250 млн. $ відкат посередникові – це теж відкритість у зовнішній політиці? Не виконано!

·        Продовжу рішучу боротьбу з корупцією.

Цей лозунг зараз лунає як знущання над усім народом країни. Дивлячись на статки ваших прибічників, друзів, однопартійців всі твердо можуть вигукнути – це головні корупціонери! І щодо Вас особисто – невже Ви думаєте, що знайдуться люди, які повірять, що оті мільйони, які Ви задекларували, Вам дійсно виплатило друкарське видавництво? Не вгадали, суспільство не завжди пропускатиме мимо вух подібні казочки, колись терпець їх урветься та мало місця Вам буде, любий Гаранте. Щодо корупції загальнодержавної – це діагноз. Вилікувати таку хворобу в нашому суспільстві здається не можливо, адже нас підсаджено на неї, як наркоманів на голку. За такого рівня життя в Україні завжди буде існувати корупція. Платіть гідні зарплати, створюйте безпечні та адекватні умови праці, поважайте Ваш народ, за таких умов можна почати говорити про зменшення рівня корупції.

 Все, Гаранте. Обіцянки вичерпано. Підбиваючи критично підсумки бачимо, що лише одиниці обіцянок виконані повністю: 1. Право вибору мови при складанні зовнішнього тестування; 2. Законодавче закріплення позаблокового статусу України; 3. Прийняття нового Податкового кодексу. Все? Все! Виконано лише три обіцянки! Гаранте, запевняємо, що ми «відчули покращення» від значущості таких змін. Від такої стабільності кортить бігти як найшвидше. Невже Вас зовсім не бентежить, що незабаром вибори до Парламенту держави, а такий рейтинг вашої партії, який незмінно падає, не дасть Вам можливість отримати перемогу? Таким виконанням передвиборчих обіцянок ніякою «тисячою» не підмажеш, навіть «двома». Ми не сумніваємось, що на цих виборах без фальсифікацій, каруселів, «пєчєньєв», «вбросов» Ваша команда не здатна перемогти, та застосує увесь можливий арсенал за для захоплення більшості крісел. А як так, будьте певні, народ такого не дозволить, цього «покращення» він вже не витримає та коли буде потрібен 2-й майдан – він неодмінно з’явиться!

Адвок@т
Просмотров: 2515 | Добавил: AdvoKat | Теги: украина, вор, Выборы, обещал, Янукович, президент, брехня, обіцянки, злочин | Рейтинг: 5.0/5
Всего комментариев: 5
5 троль  
0
БАНДУ ГЕТЬ!

4 гость  
0
Вора на НАРЫ!

3 повстанець  
0
«Революційна Народна Рада України»(сайт) закликає всіх патріотів на Майдан 2012 - мирну революцію за права і владу Народу- всенародне повстання проти тоталітарного режиму, чи український джіхад - хрестовий похід народу проти сатанинської влади.
===«Революційна Народна Рада України»(сайт)
<https://sites.google.com/site/crimesinlvi/autor/>======
Називайте як хочете, але виходьте ! Вивчіть сайт. Обійдемось без москалів !!!

2 Оля  
0
как вы посмели обидеть святого человека?!

1 сергей  
1
Зачет

Имя *:
Email *:
Код *: