УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Июнь » 12 » Ремонт проспекту Перемоги в Києві за 418 мільйонів виконає не «Альтком»
17:04
Ремонт проспекту Перемоги в Києві за 418 мільйонів виконає не «Альтком»

КК «Київавтодор» 5 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» на реконструкцію проспекту Перемоги в Києві вартістю 418,30 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

З червня 2012 року по грудень 2013 року потрібно відремонтувати дорожнє полотно, 18 підземних переходів, шляхопроводи біля станції метро «Нивки», платформи «Святошин», станції метро «Святошин», на перетині пр. Перемоги з пр. Палладіна, а також міст через р. Нивки та пішохідний міст біля мотелю «Пролісок».

Єдиним конкурентом було одеське ТОВ «Автомагістраль-Південь», яке пропонувало виконати роботи всього на 0,6% дорожче. При цьому в конкурсній документації містились анти конкурентні вимоги щодо обладнання, яке має застосовуватись в роботі. Наприклад, зрізання старого асфальтобетонного покриття має виконуватись за допомогою машини «Wirtgen 2100 DC». Улаштування покриття щебенево-мастикової асфальтобенної суміші ЩМА має проводитись асфальтоукладальником «Титан-473» фірми «ABG».

Засновниками ТОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» є громадяни Туреччини Четінджевіз Онур і Четінджевіз Іхсан, а також головний інженер фірми Абляміт Мемешев з Криму.

З 2008 року «Онур» виграло тендери в Україні на загальну суму 2,14 млрд грн. В тому числі компанія отримала 257,11 млн грн. на ремонт траси Львів-Краковець, 260,00 млн грн. на ремонт проспекту Бажана в Києві.

НГ

Просмотров: 520 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: