УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Сентябрь » 17 » Ремонт Маріїнського палацу за 167 мільйонів закінчать, коли Януковича (не)переоберуть президентом
15:56
Ремонт Маріїнського палацу за 167 мільйонів закінчать, коли Януковича (не)переоберуть президентом

Державне управління справами 11 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ДП «Будівельно-монтажне управління Державного управління справами» на реставрацію та пристосування Маріїнського палацу по вул.Грушевського, 5-а вартістю 166,87 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Ремонт державної резиденції заплановано до кінця 2015 року, коли в Україні мають пройти чергові президентські вибори. На цей рік заплановано виконання приблизно чверті всього обсягу робіт у фінансовому вираженні.

Заплановано реконструкцію інженерних мереж, заміну покрівлі з оцинкованої на нержавіючу сталь. Палац матиме антикризову систему і установку фільтрації, помякшення та ультрофіолетового знезаряження води "Grunbeck” потужністю 11 м3/год.

Передбачено влаштування слухових вікон палацу, реставрація пічних труб, облицювання мармуровими плитами підлог, плінтусів, сходів, стінових панелей, колон і  пілястр, улаштування архітектурно-ліпного декору, килимове покриття, тощо.

В палаці буде створено зал прес-конференцій і апаратну АВК.

Після призначення головою ДУС Андрія Кравця проект реконструкції Маріїнського палацу було скореговано за 4,27 млн грн.

В тендерній документації відсутні дані про субпідрядників держпідприємства ДУСі. Раніше генеральним підрядником будівельних робіт з реконструкції Маріїнського палацу було АОЗТ «Спеціальне науково-реставраційне проектне будівельно-виробниче підприємство «Укрреставрація». В червні 2011 року новим власником компанії став кіпрський офшор «Афідреко холдінг лімітед». Директором став Дмитро Ярич, а наглядову раду очолив Геннадій Нежурбіда. Обидва є бізнес-партнерами голови Держуправління справами Андрія Кравця та його дружини Марини Пелих. Раніше вони працювали в кінотеатрі «Зоряний», де розміщується один з штабів Партії регіонів.

НГ

Просмотров: 493 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: