УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Март » 26 » Радий за міністра Захарченка та його 22-річну співробітницю
13:47
Радий за міністра Захарченка та його 22-річну співробітницю

Після обрання президента Януковича радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній переконував, що зі зміною влади в Україні припинили продавати міліцейські перепустки-всюдиходи, і більше їх не побачиш на якомусь "оперативному" Майбаху.

Спецперепустки – це такі сині картки на лобове скло, які вказують або на твою приналежність до МВС, або на те, що ти змушений часто бувати в центральному управлінні у справах.

Зрозуміло, що така картка вказує на відповідні зв'язки її власника, і відбиває у інспекторів ДАІ будь-яку цікавість.

Зараз Могильов працює в Криму, а міністром внутрішніх справ є Захарченко. Але я впевнений, що міліція як не продавала, так і не продає свої перепустки.

От, наприклад, двічі за останні дні, йдучи на роботу, я з великою радістю бачив автомобіль Infiniti 2011 року випуску зі свіжою перепусткою МВС на 2012 рік.

На справжність перепустки вказувала захисна голограма.







З ще більшою радістю я дізнався, що цей автомобіль належить 22-річній дівчині – її прізвище Овчиннікова Валерія Ігорівна.

Можливо, хтось підкаже, на якій ділянці в МВС вона працює? Все-таки приємно, що молоді жінки ідуть працювати в міліцію, а міліція одразу забезпечує їх такими солідними машинами.

Життя ж покращується, хто би що не казав.

А в те, що МВС продає свої перепустки, я не вірив тоді, не вірю і зараз. Бо хіба там можуть порушувати антикорупційну стратегію президента? Ні, ні й ще раз ні!
Сергій Лещенко Журналіст "Української правди"
Просмотров: 519 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: