УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Сентябрь » 12 » Округи Калетників і Джиги коштом дербюджету покращать на 16 мільйонів
15:51
Округи Калетників і Джиги коштом дербюджету покращать на 16 мільйонів

Впродовж літа Вінницька облдержадміністрація провела низку тендерів на будівельні роботи вартістю 16,45 млн грн. в округах, де балотуються губернатор Микола Джига і представники сім’ї Калетників. Ці роботи фінансуються коштом державного бюджету і мають бути виконані в цьому році. Відповідні дані опубліковано в «Віснику державних закупівель».

На окрузі №15, де балотується Джига, замовлено реконструкцію приміщення дошкільного дитячого закладу в с.Вищеольчедаїв Мурованокуриловецького району вартістю 1,30 млн грн. Раніше ОДА замовила добудову школи в селі Зведенівка Шаргородського району вартістю 10,39 млн грн.

На окрузі №18, де балотується народний депутат від Партії регіонів Григорій Калетник, замовлено вибірковий ремонт дорожнього покриття вул.Щорса в м.Іллінці (1,95 млн грн.) і вул.Кірова в смт.Оратів (1,27 млн грн.).

На окрузі №16, де балотується член Нацради з питань телебачення та радіо Оксана Калетник, замовлено вибірковий капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Леніна в с.Лядова Могилів-Подільського району (1,54 млн грн.).

Окрім цих підрядів управління Вінницької ОДА цього літа провели тендери на ремонт доріг та тротуарів на території лікарні ім. М. І. Пирогова в м.Вінниці (1,54 млн грн.), реконструкцію з надбудовою другого поверху відділення термінової та планово-консультативної медичної допомоги (санавіація) в «Центрі екстренної медичної допомоги та медицини катастроф», м.Вінниця (2,81 млн грн.) та завершення будівництва загальноосвітньої школи в с.Василівка Тиврівського району (1,52 млн грн.). По Тиврівському району балотуються екс-голова Верховного суду Василь Онопенко та нинішній голова Деснянської РДА в м.Київ Віктор Жеребнюк, який раніше був мером Жмеринки.

НГ

Просмотров: 450 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: