УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Август » 31 » «Нафтогаз» за 1,6 мільйона замовив внутрішній сайт тільки для своїх працівників
14:44
«Нафтогаз» за 1,6 мільйона замовив внутрішній сайт тільки для своїх працівників

Налог на роскошь

Уряд і «Нафтогаз» України 22 серпня за результатами тендерів уклали угоди на розробку та супроводження інтернет-сайтів на загальну суму 1,82 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України замовив ТОВ «Софтлайн-ІТ» послуги з супроводження Єдиного веб-порталу органів виконавчої влади вартістю 0,20 млн грн.

ПАТ «НАК «Нафтогаз України» за 1,62 млн грн. замовив ТОВ «Лізард софт» створення внутрішнього корпоративного порталу до кінця цього року на базі SharePoint.

Дизайн внутрішнього порталу має бути узгоджений з дизайном існуючого сайту «Нафтогазу» для зовнішніх користувачів. В дизайні не повинні використовуватись мигаючі банери та велика кількість тексту.

Окрім працівників «Нафтогазу» до внутрішнього сайту мають бути підключені дочірні компанії «Нафтогазу».

Внутрішній сайт матиме модуль контактної інформації співробітників «Нафтогазу» та дочірніх компаній, модуль інформування про дні народження співробітників – ці дані на зовнішньому сайті компанії відсутні. Також внутрішній сайт матиме модуль з оголошеннями та новинами компанії, організаційною структурою «Нафтогазу» та нормативними документами.

НГ

Просмотров: 405 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: