УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Июнь » 8 » Менеджер Юри Єнакіївського допоміг Бубці злити 55 мільйонів на олімпійський рух
12:34
Менеджер Юри Єнакіївського допоміг Бубці злити 55 мільйонів на олімпійський рух

Національний олімпійський комітет України 30 травня за результатами тендерів уклав низку угод на придбання товарів та послуг з нагоди Олімпійських ігор у Лондоні на загальну суму 10,38 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

НОК заплатить 0,26 млн грн ТОВ «Горант Мистецтво» за 500 сувенірних годинників з логотипом НОК для учасників Олімпійських ігор у Лондоні. Саме ТОВ «Горант Мистецтво» минулого року продало «Укрзалізниці» позолочені статуетки по 40 тис. за штуку.

ПП «Кримський Дозор» отримає 10,12 млн. грн. Ці гроші зокрема підуть на розробку та видання книжок у рамках акції «Олімпійська книга» та її висвітлення у ЗМІ і на проведення спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя» 2012, у тому числі на тижневе проживання та харчування 450 учасників фінальних змагань в «Артеку», оренду стадіону, залів і виготовлення сувенірної продукції.  Також «Кримський дозор» має організувати «Всеукраїнський студентський науковий форум з питань спорту вищих досягнень» і в кожному обласному центрі України – Всеукраїнську церемонію підняття Державного прапора України та прапора НОКУ  з нагоди ХХХ Олімпійських ігор у м. Лондоні та зняти фільм про цю акцію. 

Сімферопольське ПП «Кримський Дозор» почало вигравати державні тендери у березні минулого року. З того часу фірма виконувала замовлення лише Національного олімпійського комітету і з урахуванням останньої закупівлі виграла тендерів на 50,55 млн. грн. За ці кошти компанія мала організувати 39 спортивних заходів. Підприємство зі статутним капіталом 3 тис грн. зареєстроване на запорожця Максима Кулікова, який також є власником київського ТОВ «Вуглестіл трейд».

Конкурентом  «Кримського Дозору» на всіх тендерах НОКу було  київське ТОВ «Авіейшн Солюшн» Романа Якимащенка з групи Юри Єнакіївського, яка контролювала «Родовід банк». До націоналізації президентом банку був Сергій Бубка, голова НОК України.

НГ
Просмотров: 519 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: