УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Август » 16 » Азаров більше не хоче купувати Hyundai. ( (с) Відмили скільки змогли)
16:05
Азаров більше не хоче купувати Hyundai. ( (с) Відмили скільки змогли)

Україна більше не буде закуповувати потяги Hyundai.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров під час відвідування Сорочинського ярмарку на Полтавщині у четвер, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Крюківський вагонобудівний завод створив потяг не кращий і не гірший ніж Hyundai, який курсує нині на нашій залізниці. Ми Hyundai більше купувати не будемо. Купуватимемо потяги Крюківського заводу", - сказав він.

Прем'єр наголосив, що потяги вітчизняного виробництва надійні та якісні.

Як відомо, швидкісні електропоїзди виробництва Hyundai Rotem курсують на залізницях України під брендом "Український експрес".

Постачання 10 нових двосистемних міжрегіональних електропоїздів у дев'ятивагонній комплектації від Hyundai Corporation здійснюються в рамках проекту впровадження в Україні прискореного залізничного руху за контрактом, підписаним з компанією Hyundai Corporation 16 грудня 2010 року.

Електропоїзди Hyundai призначені для перевезення пасажирів із експлуатаційною швидкістю до 160 км/год на залізницях України із шириною колії 1520 мм на електрифікованих ділянках колії із постійним струмом напругою 3000 В і змінним струмом напругою 25000 В, частотою 50 Гц.

"Луганськтепловоз" випускає магiстральнi та маневровi тепловози, дизель- та електропоїзди, трамваї, поворотнi кола, запчастини для залiзничного транспорту. Основнi замовники - "Укрзалiзниця" i "Росiйськi залiзницi".

76% акцiй ВАТ "ХК "Луганськтепловоз" належать ЗАТ "Керуюча компанiя "Брянський машинобудiвний завод", яке входить до "Трансмашхолдингу".

ЕП

Просмотров: 507 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
2 Я проти  
0
Ганьба вам мікола яновічь, ви гімно разом зі всією вашою когортою пріхлебателів і жополизів, яке краде гроші в громадян України. Я вам не заздрю, і якщо ви вважаете, що український народ-це бидло, ви-помиляетесь. Не треба вважати нас за дураків, вже вам потяги не такі, а то ви не знали, що вони не підходять до наших колій. Може і в цьому Юля винувата? Катюзі буде по заслузі!!!!!

1 повстанець  
0
Це не та влада, якій можна вірити і йти на діалог. Там одні шлепери та картярі - одурять, як вже не один раз дурили . Лише відставка з наслідками розслідування про нецільове використання державних коштів на поліцейське спорядження, перевитрати на державне управління (ВзР,АП,КМ).

Имя *:
Email *:
Код *: