УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Ноябрь » 6 » Ахметов злив «прокладці» ще 3 мільярди на реконструкцію своїх ТЕС
17:46
Ахметов злив «прокладці» ще 3 мільярди на реконструкцію своїх ТЕС

Ринат Ахметов

ПАТ «ДТЕК Західенерго» і ПАТ «ДТЕК Дніпроенерго» з групи Ріната Ахметова 30 жовтня за результатами тендерів уклали низку угод з ТОВ «Електроналадка» на реконструкцію енергоблоків на загальну суму 2,75 млрд грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Реконструкція енергоблока №4 Ладижинської ТЕС «Західенерго» коштуватиме 885,52 млн грн. «Дніпроенерго» замовило виконання повного комплексу будівельно-монтажних робіт по переоснащенню енергоблоку №6 Криворізької ТЕС за 691,13 млн грн. і енергоблоку №14 Придніпровської ТЕС за 1 174,79 млн грн.

Основним засновником донецького ТОВ «Електроналадка» зі статутним капіталом 11 800 грн. є ТОВ «Перший Радник» Аліни Гези. До 2008 року засновниками «Першого раднику» були Олексій Захарчук, відомий як представник групи Ахметова в наглядових радах підконтрольних його групі енергетичних підприємствах, та Дмитро Тевелєв, нинішній голова НКЦПФР.

Єдиним конкурентом фірми на тендерах було ТОВ «Донецькенергоремонт», яке раніше отримало підряд на реконструкцію котельного обладнання енергоблока №5 Бурштинської ТЕС вартістю 218,50 млн грн. Цю компанію через ТОВ «Бізнес інвест груп» контролює Антон Клименко, брат голови Державної податкової служби Олександра Климента.

З врахуванням останніх закупівель», «ДТЕК Західенерго» і «ДТЕК Дніпроенерго» цього року замовили «Електроналадці» реконструкцію енергоблоків на 5,94 млрд грн.

Просмотров: 470 | Добавил: AdvoKat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: