УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Сентябрь » 20
Фото: uainfo.censor.net.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров не довіряє організації Transparency International, яка відзначає високий рівень корупції в Україні.

Про це він заявив 20 вересня, повідомляє ICTV.

"В об'єктивність цієї організації, я скажу однозначно, не вірю. І я не можу навіть уявити собі, щоб Україна була у світі на такому місці", - сказав Азаров.

Він відзначив, що не знає, на яких даних базувалася ця організація.

"Я знаю реальний рівень корупції в багатьох  країнах світу. Реальний, тому що мені доводиться стикатися з інтересами наших компаній бізнесових у різних країнах. Тому давайте не будемо перебільшувати", - сказав прем'єр.

Відповідаючи на запитання, чому представн ... Читать дальше »

Просмотров: 440 | Добавил: AdvoKat | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (1)

Губернатор Одещини Едуард Матвійчук перевіряє, як освоюють рекордні 32 мільйони гривень на передвиборчому перетворенні казарми в дитсадок

Біляївська міськрада Одеської області 6 вересня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Білд-про» на реконструкцію будівлі казарми під дитячий садок на 150 місць в м.Біляївка. Вартість угоди склала 32,23 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних заку ... Читать дальше »

Просмотров: 525 | Добавил: AdvoKat | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)


Служба автомобільних доріг у Тернопільській області 11 вересня уклало угоду з ТОВ «Автомагістраль-Південь» на проведення середнього ремонту автомобільної дороги Касперівці–Збручанське вартістю 63,44 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Ремонтувати дорогу Касперівці–Збручанське будуть на двох відрізках: км 0+000 – км 6+480 і км 6+560 – км 9+000. Тобто 8,88 км відремонтують по ціні 7,14 млн грн. за кілометр. Які саме роботи проводитимуть – невідомо, оскільки технічна документація на сайті «ВДЗ» відсутня. Роботи здійснять коштом спеціального фонду державного бюджету і закінчити мають вже до кінця цього місяця.

Тендер проведено за неконкурентною процедурою «закупівля в одного учасника». Нагальну необхідність відремонтувати дорогу пояснюють тим, що ц ... Читать дальше »

Просмотров: 489 | Добавил: AdvoKat | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

Компанія олігарха Дмитра Фірташа "Газтек" перемогла в приватизаційному конкурсі з продажу 24% акцій компанії "Кримгаз".

"Газтек" заплатив за пакет 42,64 млн гривень, при початковій ціні у 41,8 млн гривень.

Також на 24% акцій "Кримгазу" претендувало ТОВ ІК "Фінлекс-Інвест", однак після 2 кроків підвищення ціни воно відмовилося від боротьби.

Нагадаємо,19 вересня компанія "Газтек" придбала 23,4% акцій компанії "Волиньгаз",18 вересня  20,39% акцій ПАТ "Чернівцігаз", 17 вересня 15,9% акцій компанії "Житомиргаз", 13 вересня 26% акцій ПАТ "Тисменицягаз", 10 вересня 25,8% акцій ПАТ "Сумигаз", 7 вересня ... Читать дальше »

Просмотров: 460 | Добавил: AdvoKat | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)

На Луганщині кортеж Наталії Королевської та Андрія Шевченка 1 вересня потрапив у ДТП, в результаті якого є постраждалі.

Про це йдеться в розслідуванні програми "Гроші".

Одна з постраждалих з важкими травмами досі перебуває у лікарні і потребує кваліфікованої допомоги.

"Я їхав по своїй смузі і тут з вервечки машин, що рухалася назустріч, вискочила машина в 20-30 метрах від мене, і щоб уникнути лобового зіткнення, я змушений був піти вправо, на узбіччя", - розповів водій Костянтин Юрченко.

Після того, як його підрізали, машину розкрутило та поставило поперек дороги. Потім у бік її вдарила ще одна автівка, що рухалася ззаду.

В той самий день Королевська і Шевченко перебували з візитом на Луганщині.

"Кортеж зупинився, Шевченко допоміг витягнути людей з розбитої машини, Королевська викликала швидку. Кандидати у політики ... Читать дальше »

Просмотров: 478 | Добавил: AdvoKat | Дата: 20.09.2012 | Комментарии (0)