УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Сентябрь » 13

Вже багато років найбільшим гравцем на ринку залізничних транспортних перевезень є донецька компанія "Лемтранс".

Більше того, вона володіє майже половиною акцій створеної державою компанії "Укртранслізинг", яка свого часу отримала близько 20% пересувного складу "Укрзалізниці". В тому числі, завдяки рішенням урядів колишнього прем'єра та нинішнього президента Віктора Януковича.

Очевидним і беззаперечним був той факт, що "Лемтранс" входить до сфери впливу найбагатшої людини України Ріната Ахметова.

Однак, досліджуючи успіхи "Лемтрансу", "Українська правда" виявила зв'язки цієї фірми з людьми та компаніями, що розбудовували та охоро ... Читать дальше »

Просмотров: 576 | Добавил: AdvoKat | Дата: 13.09.2012 | Комментарии (0)

У Дніпропетровську під час приїзду у місто президента Віктора Януковича не дозволяли проїхати навіть машинам "швидкої".

Про це пишуть мешканці Дніпропетровська на форумі видання gorod.dp.ua.

"Вулиця Старокадакська перед аеропортом. Швидкій не дають проїхати", - написав користувач.

За його словами, даішник накричав на водія скорої: "Обклав триповерховим матом водія швидкої з серії: мені пофіг, ти тупий дебіл, там президент".

 

"Йому у відповідь водій: "там людина помирає", - передав діалог користувач.

"Ви б чули як водій швидкої з ним лаявся. У даішника броня – наказ є наказ", - додав він.

... Читать дальше »
Просмотров: 576 | Добавил: AdvoKat | Дата: 13.09.2012 | Комментарии (1)

Компанія олігарха Дмитра Фірташа "Газтек" перемогла в приватизаційному конкурсі з продажу 26% акцій ПАТ "Тисменицягаз".

"Газтек" заплатив за пакет 1 млн гривень, при початковій ціні у 160 тис гривень.

Також на 26% акцій ПАТ "Тисменицягаз" претендувало ТОВ ІК "Фінлекс-Інвест", однак після 28 кроків підвищення ціни воно відмовилося від боротьби.

Як відомо, 25,9999% акцій ПАТ "Тисеницягаз" було передано ФДМУ для приватизації, 25% перебуває у власності НАК "Нафтогаз України", 24,89% належить ПАТ "Хмельницькгаз", 11,87% - ТОВ "Інвестиційна компанія "Добрий капітал".

Нагадаємо, 10 вересня компанія "Газтек" придбала 25,8% акцій ПАТ "Сумигаз", 7 вересня 26% акцій ПАТ "Луганськгаз", 6 вересня 25% акцій ПАТ "Запоріжжягаз", 5 вересня ... Читать дальше »

Просмотров: 449 | Добавил: AdvoKat | Дата: 13.09.2012 | Комментарии (0)

Всеукраїнський банк розвитку (ВБР), яким володіє син президента Олександр Янукович, а керує мати голови НБУ Валентина Арбузова, за 3-4 роки може потрапити в ТОП-10 фінустанов.

За даними звіту рейтингового агентства "Експерт-Рейтинг", кредитний портфель ВБР в І півріччі 2012 року зростав значно швидше, ніж обсяг кредитів, виданих всією української банківської системою, пише Forbes.

З початку 2012 року кредити і заборгованість клієнтів перед ВБР зросли на 77,18%, тоді як в цілому по системі зростання становило всього 1%.

За даними видання, банк Януковича активно кредитує як фізосіб, так і корпорації.

За підсумками 2011 року частка "фі ... Читать дальше »

Просмотров: 506 | Добавил: AdvoKat | Дата: 13.09.2012 | Комментарии (0)

Украина — ЕС

 Европейский Союз официально озвучил свою позицию относительно возможности ассоциации с Украиной. Как отмечается в принятой 12 сентября резолюции Европейского парламента, ее не будет, пока украинские власти не прекратят преследование оппозиции. За принятие этого документа проголосовал 551 депутат, против — 73, воздержались — 78.

«Европарламент подчеркивает, что хотя Соглашение об ассоциации между ЕС и Украиной парафировано, его подписание и ратификация могут состояться, только если Украина выполнит необходимые требования», — написано в резолюции.

Главными требованиями к нашей стране, указанными в документе, ... Читать дальше »

Просмотров: 511 | Добавил: AdvoKat | Дата: 13.09.2012 | Комментарии (0)


Управління адміністративними будинками Державного управління справами 20 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «СУ 630» на прокладання прохідного колектора та заміну трубопроводів для будинків по вул.Банковій, 11. Вартість угоди склала 7,48 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Роботи мають виконуватись в стислі строки, цілодобово, без перерви у вихідні та святкові дні. Компанія Сергія Сподіна має завершити роботи в 2013 році.

Управління адміністративними будинками ДУС з моменту обрання президентом Віктора Януковича нечасто замовляла ремонтні роботи. В 2011 році було замовлено поточний ремонт Адміністрації президента по вул.Банковій, 11 вартістю 99 тис грн. В 2010-му ПАТ «Отіс» отримало замовлення на заміну одного ліфта ... Читать дальше »

Просмотров: 398 | Добавил: AdvoKat | Дата: 13.09.2012 | Комментарии (0)