УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Сентябрь » 11

"Сімейний" підхід давно вже став ознакою української політики. Українські владоможці продовжують забезпечувати свій фінансовий спокій, отримуючи родинне представництво у владі.

Щонайменше 70 близьких родичів балотуються до нинішнього парламенту - вони ідуть парами, а то й трійцями. І це лише ті, кого "Українська правда" змогла ідентифікувати за однаковими прізвищами чи їх родинні зв’язки були відомі раніше.

Найбільшим сімейним кланом у парламенті може стати родина нинішнього глави МНС, колишнього глави адміністрації президента Ющенка Віктора Балоги.

Він не ризикнув виставляти на вибори свій "Єдиний центр", зате в округах на Закарпатті партія висунула 4 кандидатів – самого Балогу (69 округ), його рідного брата Івана (73 ... Читать дальше »

Просмотров: 490 | Добавил: AdvoKat | Дата: 11.09.2012 | Комментарии (1)

Любешівський районний відділ управління МВС України у Волинській області 30 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» на реконструкцію свого адмінприміщення по вул.Червоноармійська, 55, смт.Любешів. Роботи виконають за 7,37 млн грн. і 165 днів. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В тендері також намагалось взяти участь ПМП «Сатар», яке пропонувало виконати роботи за 5,38 млн грн. і 148 днів. Однак дешевша і швидша заявка була відхилена з формальних причин – не всі сторінки заявки було пронумеровано, на  конверті не вказано номер оголошення, в довідці про наявність обладнання не вказано термін експлуатації транспортних засобів, в довідці про досвід виконання аналогічних договорів за 2010-2012 року не вказано відомості щодо контактної особи замовника. Також компанія не надала дозволів на виконання ряду робіт.

Відтак ... Читать дальше »

Просмотров: 443 | Добавил: AdvoKat | Дата: 11.09.2012 | Комментарии (0)