УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Август » 27


Журналіст Тетяна Чорновіл у День незалежності таємно потрапила в резиденцію Межигір'я, яка офіційно належить підставній компанії "Танталіт", а реально контролюється Віктором Януковичем.

Чорновіл була затримана через декілька годин після проникнення на територію. За її словами, охорона силою вилучила її телефон та видалила зняті там фотографії найбільш засекреченого об'єкту в Україні.

Розповідь Чорновіл про побачене всередині резиденції Януковича, яка п'ять років тому була виведена з державної власності на підставні фірми, дивіться тут:

Водночас Чорновіл зберігла декілька знімків, на яких зображені повністю завершене гольф-поле Януковича, канали всередині "Межигір'я", а також легендарний "Галеон" – місце відпочинку Януковича на воді, фотографії інтер"єру якого навесні ... Читать дальше »

Просмотров: 488 | Добавил: AdvoKat | Дата: 27.08.2012 | Комментарии (0)

Половина всіх коштів пройшло через десять з 1200 тендерів – вугілля від «прокладки», дороги Вінничини, Києва та Криму, труби для шахтарів та газовиків, електрообладнання для «Енергоатому» та київського метро.

Всього з 20 по 23 серпня в «Віснику державних закупівель» опубліковано оголошення про тендери на загальну суму 4,04 млрд грн. З цієї суми по десяти найбільших тендерах пройшло 2,02 млрд грн. До таблиці не включено дані щодо закупівлі електроенергії, газу для опалення та інших комунальних послуг.

Топ-10 закупівель

... Читать дальше »
Просмотров: 451 | Добавил: AdvoKat | Дата: 27.08.2012 | Комментарии (0)

З вересня 2010 року в «Віснику державних закупівель» опубліковано оголошення про проведення робіт, пов’язаних з ліквідацією шахт Донецької та Луганської областей, на загальну суму 228,37 млн грн.

За ці два роки ДП «Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» замовила роботи на 171,86 млн грн., ДП «Луганська обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» – на 56,50 млн грн. Найбільші підряди отримали ТОВ «Доншахтоспецстрой» (43,23 млн грн.), ТОВ «Вуглетехнік» (37,94 млн грн.), російське ТОВ НПО «Енергосфера» (15,17 млн грн.) (весь перелік підрядів нижче).

До вересня 2010 року вказані держпідприємства тендерів по ліквідації шахт не проводили взагалі.

В червні 2010 року Міненерговугілля затвердило ... Читать дальше »

Просмотров: 594 | Добавил: AdvoKat | Дата: 27.08.2012 | Комментарии (0)