УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Июнь » 11

Акція протесту проти встановлення диктатури в Україні, яку розпочали українці Варшави, перекинулась в Україну.

Про це пише політолог Олександр Солонтай у своєму Facebook.

"Починаючи з понеділка, акція буде мандрувати найбільшими містами країни, передусім тими, в яких відбуваються футбольні ігри в рамках чемпіонату", - написав він.

"Так, в понеділок, 11 червня, о 19:00, навпроти входу в НСК "Олімпійський", відбудеться українська акція протесту проти режиму Януковича", - повідомив Солонтай.

"Учасники акції будуть тримати плакати, передані активістами з Польщі, спілкуватися з громадянами та іноземними гостями, поширювати листівки українською та англійською мовою, щодо режиму Януковича в Україні", - додав він.

... Читать дальше »
Просмотров: 455 | Добавил: AdvoKat | Дата: 11.06.2012 | Комментарии (0)

Кожен депутат Київради одержав безкоштовно два квитки на київські матчі Євро-2012: один – на матч збірної України й один на фінал.

Про це "Українській правді. Київ" повідомив депутат Київради від партії "Удар" Олексій Давиденко.

"Вартість квитка на матч за участю України коштує 1200 гривень. Вартість квитка на фінал коштує 3300 гривень. Ціни офіційно зазначені в самих квитках", - сказав депутат.

Таким чином, виходить, що 120 депутатів Київради одержали безкоштовних квитків на Євро-2012 на більш ніж 500 тисяч гривень.

Українська правда. Київ

Просмотров: 472 | Добавил: AdvoKat | Дата: 11.06.2012 | Комментарии (0)

Україна зайняла четверте місце в рейтингу країн, яким загрожує дефолт.

Економічна криза в Європі набирає обертів, тому інвесторам доводиться платити набагато вищі ставки, щоб застрахувати себе від дефолту за допомогою дефолтних свопів, пише ресурс Business Insider, що склав рейтинг країн з особливо високою ймовірністю дефолту.

Дослідження проводилося в 59 країнах, а рейтинг очолила Греція.

Експерти порахували, скільки коштує застрахувати на рік 10 тис доларів суверенного боргу.

В економічній термінології - це показник CDS, розмір кредитного дефолтного свопу (страхування відповідальності за неповернення коштів).

Як виявилося, найвища ціна підстраховки на даний момент в Греції, Аргентині і на Кіпрі.

 ТОП-10 країн, яким найбільше загрожує дефолт:

... Читать дальше »
Просмотров: 477 | Добавил: AdvoKat | Дата: 11.06.2012 | Комментарии (0)

Голова правління Ощадбанку Сергій Подрєзов. Фото oschadnybank.com

Судя по всему, корпоративное кредитование в Украине сводится к простому механизму: банки "пылесосят" депозиты населения и финансируют на эти деньги компании своих собственников - инсайдеров.

Сам себе кредитор

"Около 50% выданных банками корпоративных кредитов - это инсайдерские сделки", - такое суждение в интервью ЭП высказали риск-менеджеры двух крупных банков.

По мнению экспертов, это касается не только олигархических учреждений, но и банков с иностранным капиталом. Грешат кредитованием инсайдеров, и крупные, и мелкие банки. Пальма первенства принадлежит госбанкам, которые ... Читать дальше »

Просмотров: 620 | Добавил: AdvoKat | Дата: 11.06.2012 | Комментарии (0)

Державні вугледобувні підприємства з 28 травня по 5 червня за результатами тендерів уклали низку угод на постачання товарів та послуг на загальну суму 766,48 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Регіональні електричні мережі» отримає 230 млн грн. за постачання електроенергії «Первомайськвугіллю». Ще десять приватних компаній отримали підряди на 309 млн грн., що складає дві третини від решти тижневих тендерів.

ТОВ «Шахта «1/3 Новогродовська», ТОВ «Шахта «Південнодонбаська № 1» і ТОВ «Шахта «Росія» з групи Януковичів отримають 64,52 млн грн. Компанії створено навесні цього року і наприкінці травня почали вигравати тендери на переоснащення однойменних державних шахт. Загалом ці фірми отримали підряди вже на 155,56 млн грн.

ТОВ «Вугільна компанія «Продакс»< ... Читать дальше »

Просмотров: 514 | Добавил: AdvoKat | Дата: 11.06.2012 | Комментарии (0)