УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Май » 10
Фото прес-служби президента

Партія регіонів на повну потужність включилася у парламентську виборчу кампанію. ВІП-агітатори їздять регіонами, розповідають про втілення соціальних ініціатив президента.

Зокрема нещодавно на Черкащині черговий спіч про покращення видав віце-прем’єр Сергій Тігіпко . На останок "покращувач життя" пообіцяв частіше приїжджати в область з робочими поїздками.

Коли наступного разу Тігіпко або будь-який інший ВІП-агітатор почне розповідати про покращення життя, то нехай пояснить виборцям: чому це покращення швидшими темпами відбувається у можновладців, аніж у людей.

У президента та усіх (!) керівників його канцелярії у 2011 ... Читать дальше »

Просмотров: 425 | Добавил: AdvoKat | Дата: 10.05.2012 | Комментарии (0)

Фото tochka.net

Далеко не всі міністри та керівники центральних відомств цього року оприлюднили декларації про доходи. Наприклад, міністр МВД Віталій Захарченко та міністр енергетики Юрій Бойко. Міністр юстиції Олександр Лавринович опублікував свою декларацію у профільному виданні свого відомства, яке розповсюджується за передплатою. Отже, нам невідомо, на якій автівці пересувається головний міліціонер, головний енергетик та головний юрист країни.

Але на підставі тих декларацій, що нам вдалося зібрати, ми створили цей матеріал. Автопарк членів Кабінету міністрів виявився одноманітним, і ним вже не здивуєш мешканців столиці чи великих міст України. Тут і "народний автомобіль" українського можновлад ... Читать дальше »

Просмотров: 447 | Добавил: AdvoKat | Дата: 10.05.2012 | Комментарии (0)