УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Май » 08

Верховна Рада скасувала необхідність публікувати декларації про доходи та витрати суддів і членів їх сімей в Інтернеті.

Відповідні зміни в закон "Про судоустрій і статус суддів" від 7 липня 2010 року були внесені Верховною Радою 24 квітня, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Раніше закон передбачав обов'язкову публікацію копій податкових декларацій суддів на офіційному веб-порталі Судова влада України.

Цю прогресивну норму на практиці так і не втілили в життя - ні в 2011 році, ні в цьому.

Тепер судді і надалі будуть декларувати майно, доходи і витрати, лише надаючи копії декларацій до суду, де вони працюють.

Згідно із законом "Про засади запобігання та протидії корупції" повинні оприлюднити свої декларації тільки судді Конституційного, Верховного та вищих спеціалізованих судів - в офіційних друкованих виданнях цих же судів.

Термін по ... Читать дальше »

Просмотров: 474 | Добавил: AdvoKat | Дата: 08.05.2012 | Комментарии (0)

Прем'єр-міністр Микола Азаров спробував пошити країну в дурні. Закон "Про доступ до публічної інформації" не дозволив йому цього зробити.

Минулого року "Українська правда" писала про австрійським маєток сина українського прем'єр-міністра Олексія Азарова. Нам вдалося його виявити в одному з престижних районів Відня.

Азаров-молодший залишив сліди своєї віденської нерухомості, коли заповнював установчі документи австрійської організації Sustainable Ukraine.

Ця структура виступила замовником реклами Миколи Азарова на вулицях Києва. У документах австрійської компанії Олексій Азаров указав свою віденську прописку. А коли Українська правда навідалася за цією адресою, то виявила там розкішний маєток, власником якого ... Читать дальше »

Просмотров: 450 | Добавил: AdvoKat | Дата: 08.05.2012 | Комментарии (0)

Скандальна телеведуча Наталія Розинська, яка чинила непокору співробітникам ДАІ, виявилася помічником депутата від БЮТ Михайла Волинця.

Відповідну інформацію надав апарат Верховної Ради на запит Української правди.

 

"Повідомляємо, що Розинська Наталія Миколаївна дійсно є помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата шостого скликання Михайла Волинця (фракція БЮТ-Батьківщина)", - ідеться у відповіді апарату.

У минулому скликання парламенту Розинська консультувала представника Компартії.

"Також вона була помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата п'ят ... Читать дальше »

Просмотров: 445 | Добавил: AdvoKat | Дата: 08.05.2012 | Комментарии (1)