УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Май » 07
Найбільше доходів в 2011 році отримали Борис Колесніков та Петро Порошенко. У Валерія Хорошковського найзаможніша родина. А Микола Присяжнюк збільшив свої доходи в п’ять разів в той час, коли Дмитро Саламатін та Едуард Ставицький жили на одну зарплату.

"Економічна правда" підрахувала, які суми доходів задекларували українські чиновники за 2011 рік. Нижче ми оприлюднюємо рейтинг мільйонерів у владі.

Перше місце. "Авіатор та реформатор"

Другий рік поспіль найуспішнішим урядовцем в галузі особистого збагачення залишається "авіатор та реформатор" - віце-прем’єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков.

Згідно з декларацією про доходи за 2011 рік, Колесніков отримав 166,4 млн грн доходу, в тому числі 151,9 м ... Читать дальше »

Просмотров: 404 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.05.2012 | Комментарии (0)

Уряд вийшов на фінішну пряму з продажу держчасток в газопостачальних компаніях, а президент поспішає з приватизацією газорозподільних мереж. Облгази отримають у власність або концесію "трубу". Після цього держава зробить єдині тарифи, і гарантує прибуток бізнесам, які майже монопольно контролює Дмитро Фірташ.

Фото Экономеские известия

З травня стартує розпродаж держпакетів 48 газорозподільних і газопостачальних підприємств (міськ- і облгазів). Приватизація розпочнеться з дрібних пакетів акцій на фондовому ринку. Більші пакети акцій буде продано на конкурсах.

Наразі відбувається передача цих пакетів акцій від "Нафтогазу" до Фонду держмайна - передано 31 пакет акцій від 1% до 26% статутного капіталу.

Всі 48 пакетів акцій є міноритарними, а тому, скоріше ... Читать дальше »

Просмотров: 498 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.05.2012 | Комментарии (0)

Партия "УДАР" под выборы получила гешефт невероятной щедрости от оппонентов из Партии регионов. Речь идет об избирателях юго-восточных регионов, которые традиционно поддерживали регионалов, но сейчас разочаровались в ПР.

И оказались перед альтернативой – либо вообще проигнорировать выборы, проголосовав ногами. Либо, скрепя сердцем, таки отдать свои голоса регионалам. По принципу: "он, конечно, сукин сын, но это же наш сукин сын!".

Голосовать против регионалов вкупе со всеми остальными на этих выборах уже не получится – графа "против всех" приказала долго жить.

Вот так и получается: на юго-востоке высочайший уровень ожидания новой политической силы, но при этом – полное отсутствие предложений, альтернативных регионалам.

Поэтому ... Читать дальше »

Просмотров: 556 | Добавил: AdvoKat | Дата: 07.05.2012 | Комментарии (0)