УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Апрель » 09

Резиденція "Межигір'я" уже відклалася у суспільній свідомості як символ корупції президентського масштабу.

Вона була виведена з державної власності 2007 року за декілька тижнів до втрати Віктором Януковичем посади прем'єр-міністра, а зараз оформлена на низку підставних осіб та фірм.

Досі ми могли говорити про масштаби "Межигір'я" та гроші, які вливаються у його розбудову, користуючись лише космічною зйомкою та рідкісними кадрами, зробленими з вертольота.

Сьогодні "Українська правда" вперше публікує фотографії внутрішнього оздоблення одного з об'єктів у "Межигір'ї". Це - не декорації, які минулого літа показала адміністрація президента, а справжнє місце дозвілля президента ... Читать дальше »

Просмотров: 535 | Добавил: AdvoKat | Дата: 09.04.2012 | Комментарии (0)

Державна податкова служба склала список офшорів та закордонних компаній українських фінансово промислових груп. Представляємо список ДПС, який включає 225 компаній, які належать 10 ФПГ.

Фото ЕП

У кінці 2011 року глава Державної податкової служби Олександр Клименко видав дуже цікавий наказ – "Про організацію роботи із фінансово-промисловими групами".

На його виконання податківці склали реєстр фінансово-промислових груп та юридичних осіб їх учасників на 2012 рік, який був розісланий у регіональні управління ДПС.

Не менш цікаві і настанови, які видав Клименко, розсилаючи реєстр. Регіональних податківців зобов’язали інформувати Департамент прогнозування, аналізу, обліку та звітності ДПС про виявлені схеми мінімізації податкових зобов’язань, встановлені за результатами останні ... Читать дальше »

Просмотров: 516 | Добавил: AdvoKat | Дата: 09.04.2012 | Комментарии (0)