УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Март » 21
Україна і Росія пробують прийняти "закон справедливості", який введе податок на багатство. Досвід двох країн показує, що податок у тому вигляді, в якому його задумали, будуть платити хто завгодно, тільки не багаті (рос.)

Фото Дмитро Ларін

Соус, которым заправлена идея введения налога на богатство, называется "социальная справедливость". В Украине о такой справедливости начинают говорить лишь накануне выборов. У нас они состоятся в этом году, а в России недавно закончились.

В РФ тоже готовились к выборам – Владимира Путина, понятно. Две страны в параллельном режиме хотели сделать приятное избирателям, и заговорили о том, как в очередной раз "раскулачить" богатых.

Но в Украине ситуация осложняется бюджетным дефицитом, с одной стороны, и неуемным желание президента Виктора Януко ... Читать дальше »

Просмотров: 560 | Добавил: AdvoKat | Дата: 21.03.2012 | Комментарии (0)

Верховна Рада вкотре таємно від суспільства і навіть від більшості самих депутатів ухвалила свій кошторис.

Це - постатейний розпис майже мільярда гривень, які народні обранці виділили на своє утримання та сервіс протягом року.

Розгляд цього питання тривав менше 30 секунд, а сам кошторис не був ні оприлюднений на сайті парламенті, ні розданий на руки депутатам.

Тим не менше, рішення було ухвалено одним голосуванням за основу і в цілому, руками Партії регіонів, блоку Литвина, комуністів і "тушок" Рибакова - "за" натиснули 261 депутат.

На флегматичні протести, що депутати проголосували за "кота в мішку", головуючий перший віце-спікер Адам Мартинюк відповів: "З приводу того, що ніхто не бачив - шановні колеги, представ ... Читать дальше »

Просмотров: 472 | Добавил: AdvoKat | Дата: 21.03.2012 | Комментарии (0)


Фото Андрія Товстиженка, ZN.UA

Валовий зовнішній борг України на 1 січня 2012 року перевищив $126,2 млрд. За 2011 рік борг зріс на $8,9 млрд, повідомляє Національний банк України. У 2011 році рівень валового зовнішнього боргу зменшився до 76,6% ВВП у порівнянні з 85% на початок року і до 1 січня 2012 року склав $126,2 млрд, повідомляє прес-служба Нацбанку.

Основними причинами зростання короткострокового з ... Читать дальше »
Просмотров: 509 | Добавил: AdvoKat | Дата: 21.03.2012 | Комментарии (0)