УКРал - в тюрьму!

Главная » 2012 » Февраль » 16

Останні події в українському інтернет-просторі сколихнули всю країну. Ще буквально вчора всі говорили за закриття EX.ua і пов'язані з цим дії користувачів інтернету.

І ось чергова жертва. Нею став інший доволі популярний сайт – "Дорожній контроль". Проте якщо EX.ua був такою собі "мирною овечкою", що орієнтується суто на віртуальний світ і сферу розваг, то з "Дорожнім контролем", ДК – ситуація зовсім інша.

"ДК" був орієнтований насамперед на реальний світ, світ офлайновий. Активісти "Дорожнього контролю", схоже, стали кісткою в горлі багатьом володарям смугастих жезлів, якщо не всій Державній автомобільній інспекції.

Згідно з дослідженням "Стан ... Читать дальше »

Просмотров: 391 | Добавил: AdvoKat | Дата: 16.02.2012 | Комментарии (0)

"Приват" експортує феросплави підконтрольним посередникам за значно нижчою ціною, ніж на внутрішньому ринку. Ті, в свою чергу, продають феросплави за ринковими цінами. Збитки накопичуються на підприємствах в Україні, а прибутки осідають за кордоном. Продавати феросплави дешевше українським металургам Коломойський не хоче.

Як зізнаються в УкрФа, через імпорт українські виробники феросплавів страждали, і у 2011 році "виживали" за рахунок експорту. Нагадаємо, виробництво феросплавів в Україні контролюється олігархами Ігорем Коломойським та Геннадієм Боголюбовим.

Продовження. Початок статті читайте тут.

"Злі язики" вважають, що "виживання" – це не вірне слово. Скоріше, мо ... Читать дальше »

Просмотров: 408 | Добавил: AdvoKat | Дата: 16.02.2012 | Комментарии (0)